Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barabe

S njima je Antonija Šola slavila rođendan, a napisala im je i prvu autorsku pjesmu

barabe
Foto: Privatni album
1/6
07.06.2014.
u 13:40

Vođa benda Ivica Petrović kazao je kako su počašćeni što je njihovu prvu autorsku pjesmu napisala Šola i vjeruju u njihovu dugoročnu suradnju.

Tko su „Barabe“ koji su, na veselje šetača po središnjem zaprešićkom trgu, brijali otkačeno i bećarski te zapalili atmosferu na rođendanu samozatajne kantautorice Antonije Šole u zaprešićkom Peppermint baru?!

„Barabe“, mladi tamburaški bend u usponu, koji već duže vrijeme surađuje sa Antonijom Šolom ekskluzivno za Večernji list otkrili su kako je u pripremi njihova prva autorska pjesma koju je napisala Antonija upravo za njih.

Vođa benda Ivica Petrović kazao je kako su počašćeni što je njihovu prvu autorsku pjesmu napisala Šola i vjeruju u njihovu dugoročnu suradnju.

Foto: Robert Demo

Foto: Privatni album

-Vjerujem da će pjesma biti hit jer tekst je fenomenalan. To je jedna ljubavna pjesma bržeg ritma. Ono što je nama najdraže je što će i Antonija pjevati s nama, istaknuo je Petrović napomenuvši kako će promocija pjesme biti na jesen.

Tamburaški sastav "Barabe" koji je osnovan u listopadu 2013. godine čine mladi i perspektivni glazbenici: Tomislav Španić - basprim, vokal, Ivica Petrović – basprim, Matija Sremić - kontra, vokal, Matej Filip – bas, Patrik Ivančir - klavijatura, harmonika, vokal, Nikola Blažinčić – bubnjevi.

- Okupila nas je velika ljubav prema glazbi i zajednički entuzijazam u svrhu stvaranja modernog zvuka tambure tako da smo dodali tamburama klavijaturu i bubnjeve kako bi dobili urbani zvuk tamburaške glazbe. Sviramo sve žanrove, popularno rečeno "Od Bacha do sevdaha", tako da pokrivamo širok repertoar u kojem će se pronaći za svakoga ponešto, kazao je Petrović.

>>Antonija Šola s Barabama slavila rođendan

>>Antonija Šola raspjevala i rasplesala Zaprešićane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije