Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoje ozlijeđenih

Reper Takeoff iz najpopularnije svjetske hip-hop grupe ubijen u pucnjavi, s njim bio i kolega

Foto: profimedia
1/5
01.11.2022.
u 12:32

Reper je proglašen mrtvim na mjestu događaja, piše medij, dok su druge dvije osobe ozlijeđene i prebačene u lokalnu bolnicu.

Reper Takeoff, član poznate glazbene skupine Migos, ubijen je u utorak rano ujutro u Houstonu, donosi TMZ. Pucnjava se navodno dogodila oko 2:30 ujutro po lokalnom vremenu u kuglani "810 Billiards & Bowling Houstonu". U njega je bio i kolega reper iz Migosa Quavo.

Izvori tvrde kako su Takeoff i Quavo kockali, nakon čega je izbila svađa i počela pucnjava. Navodno su reperu Takeoffu pucali u glavu, ili blizu glave, a Quavo je odmah zvao pomoć dok ga je pokušao pomaknuti.

Reper je proglašen mrtvim na mjestu događaja, piše medij, dok su druge dvije osobe ozlijeđene i prebačene u lokalnu bolnicu. Quavo nije ozlijeđen.

Takeoff je nekoliko sati prije pucnjave objavio fotografiju iz kuglane.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, Migosi su postali jedna od svega pet rap grupa kojima je uspjelo da se na američku top listu popenju na sami vrh sa čak dva albuma, a s vrtoglavih 15 pjesama koje su se istovremeno našle na američkoj top-listi, Migos su oborili rekord star 54 godine koji su prije njih držali samo Beatlesi!

Trio koji čine Quavo, Offset i Takeoff osnovan je 2008. godine, a svijet je zaludio prvo hitovima "Versace" i "Look At My Dab", da bi 2016. godine njihov megahit “Bad and Boujee” inkasirao preko 600 milijuna YouTube pregleda i držao svjetski tron puna četiri tjedna uprkos tome što je izašao u isto vrijeme kad i megahit Eda Sheerana "Shape of You"! Dok ih je Guardian upsoredio sa Beatlesima, Rolling Stone ih je proglasio grupom koja oblikuje popularnu kulturu!

Iza sebe imaju i plejadu zvijezda s kojima surađuju kao što su Pharrell, Nicki Minaj, Drake, Gucci Mane, Katy Perry, Justin Bieber, Cardi B. 

VIDEO>>Tko je supruga novog britanskog premijera? Njeno bogatstvo procjenjuje se na 500 mil. funti, obitelj je imućnija od Charlesa III

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije