Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati glumac

Mitch iz 'Baywatcha' ponovno je posjetio Lijepu Našu: 'Hrvatska je tako cool!'

Foto: Instagram screenshot
1/15
01.11.2022.
u 11:48

Glumac David Hasselhoff trenutno snima svoju novu seriju 'Ze Network' koji se prikazuje na RTL+ i to baš u Istri, odakle je na svojim društvenim mrežama podijelio nekoliko fotografija.

Zvijezda nekada popularn serije Baywatch, glumac David Hasselhoff ponovno se vratio u Hrvatsku te nastavlja pokazivati svoju naklonost prema Lijepoj našoj. Glumac je sunčani listopad odabrao za posjet Istri, a javio se na svojim društvenim mrežama. 

- Hrvatska je tako cool – napisao je Mitch iz 'Baywatcha' na Instagramu te podijelio nekoliko fotografija na kojima je pozirao  pored mora, kao i diljem Istre.

Inače, glumac trenutno snima svoju novu seriju 'Ze Network' koji se prikazuje na RTL+ i to baš u Istri

Podsjetimo, ovo mu nije prvi posjet našoj obali. Hasselhoff je Hrvatsku posjetio 2019. godine kada je objavio fotografiju na kojoj je uživao u Jadranu.

- Skoknuo sam na plivanje u Hrvatsku. Predivno – napisao je tada uz fotografiju na kojoj je pozirao u plićaku. Obožavatelji su mu tada poželjeli ugodan boravak u Hrvatskoj, a većina se složila kako je Hrvatska predivna i dali su mu prijedloge sto bi trebao posjetiti.

Glumac se tada nije puno zadržao u našim krajevima, nego je produžio za Grčku, točnije Mikonos. Posjetio je i Crnu Goru i Albaniju i sve to kao dio autorelija Gumball 3000 u kojem je sudjelovao.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije