Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li primijetili?

Problemi u sinoćnjem Dnevniku Nove TV izazvali kaos, Romina se snalazila: 'Cijeli dan je napeto'

Foto: Screenshot Nova TV
1/4
13.09.2022.
u 10:04

Romina je gledateljima najavila prognozu, no nakon reklamnog bloka, prognoze nije bilo.

Gledatelji sinoćnjeg Dnevnika Nove TV u 20:15 zasigurno su primijetili poneke tehničke probleme koji su se dogodili, a sve je počelo s, kako je izgledalo, problemima emitiranja sportskog teniskog priloga.

"Čudesni Španjolac postao je najmlađi teniski broj 1 u povijesti", najavila je voditeljica sportskog dijela Dnevnika Anamarija Vuković za osvajača US Opena i nove teniske senzacije Carlosa Alcaraze. No, prilog se nije odvrtio. A nakon što je zatim sama pročitala sve sportske vijesti tog dana, voditeljici Romini Knežić i Petru Pereži je kazala: "Eto, stigli smo i do kraja ovog uzbudljivog i napetog sportskog dana". 

"Je, cijeli dan je napeto, Anamarija", odgovorila joj je Romina, a Anamarija je uzvratila: "Vidim!". Petar se ubacio i komentirao: "Na svim područjima, čini mi se..."

Nakon toga, Romina je gledateljima najavila prognozu, no nakon reklamnog bloka, prognoze nije bilo. "Ništa od prognoze vremena", rekla je zatim zbunjeno Romina prevrćući po papirima pa se nadovezala: "Ali bit će sunčano sutra, bit će lijepo vrijeme..."

Pereža i ona potom su pozdravili gledatelje do Večernjih vijesti u ponoć, a obećali su da će u njima biti prognoze. 

Novoj TV poslali smo i upit kako bismo razjasnili što se točno dogodilo, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. 

Komentara 7

JA
janica79
11:38 13.09.2022.

Ni voditelja ni Dnevnika!

NT
No_trouble
11:33 13.09.2022.

Drama. Neizdrživo.

ZA
zagabria8
12:08 13.09.2022.

Čim su prešli u ruke istočnih susjeda počeli su problemi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije