Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod stresom i u šoku

Pobjednik 'Farme' doživio prometnu nesreću

Foto: Instagram
1/5
13.04.2020.
u 21:18

Kaleb je na Instagramu objavio fotografije smrskanog auta i slikao se s povećom ranom na glavi.

Pobjednik farme, Goran Kaleb doživio je prometnu nesreću za vrijeme uskrsnih praznika. Kaleb je na Instagramu objavio fotografije smrskanog auta i slikao se s povećom ranom na glavi. 

- Ovo nije običan Veliki tjedan i običan Uskrs, ovo je moj novi rođendan - napisao je Goran uz fotografije.

Za 24sata je rekao kako je još uvijek u stanju šoka i pod stresom, te da većinu vremena spava i odmara. Kazao je isto tako da mu je zdravlje sad najveći prioritet.

 

Podsjetimo, Goranu Farma nije bila jedini reality show po kojemu ga gledatelji pamte. Naime, produkcija srpskih Parova ga je kao pobjednika realityja i predstavnika Hrvatske, iduće godine brzo pozvala na još jedan angažman. “Kad sam izašao s Farme, ni na kraj pameti mi nije bilo da ću za par mjeseci sudjelovati u nekom drugom realityju, no očito sam bio zanimljiv produkciji Parova, te mi je stigla ponuda koju jednostavno nisam mogao odbiti”, rekao nam je Goran. Pojašnjava nam, Parovi su sasvim drugi svijet od 'naše' Farme, a on je u njemu proveo čak 10 tjedana.

“Farma je bila bliska mom prirodnom okruženju jer dolazim iz Neretve. S druge strane, Parovi su igra psihe i zabave u jednom”, kaže Goran kojeg svako reality iskustvo nije promijenilo, već samo dodatno obogatilo. No, kako nam je priznao, kada uđeš unutra, ništa nije jednostavno kao što izgleda izvanka. Angažman u srpskim Parovima jednom je opisao kao psihičko testiranje koliko sudionici mogu izdržati.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tram4
tram4
21:39 13.04.2020.

..dobro da nema ozbiljnih posljedica (on ili bilo tko drugi) a utvrditi će se uzrok nesreće... (možda i piše u tekstu ali nisam čitao jer me apsolutno ne zanima) ... jednostavno mi nije jasno da pored toliko dobrih poštenih i vrijednih mladih ljudi se daje UOPĆE prostora ovako nekom tipu koji je zaista nebitan.... viđen je i kako po Zagrebu u vrijeme adventa "kemija" nešto s onim kućicama i dila loše vino i kobasice upitne kvalitete... ..ono što želim reći je da se treba i MORA dati prostora ljudima iz TIH krajeva (iz kojih je i on) i koji rade i trude se i stvaraju ali ih se ne spominje jer eto... nisu bili na farmi... i nisu "poznati" žalosno je da se ovakvome uopće daje prostora.... bilo kakvog a što se tiče prometne nezgode ...i kad se utvrdi krivnja neka se postupi prema zakonu.... to je toliko nebitno da je ustvari iritantno... a ja sam još bedastiji jer ovo uopće komentiram... osobno.. .nadam se da neću biti blokiran zbog ove izjave...ali jedan rijetko iritantan lik... imate po bolnicama... vatrogascima.. hgssovcima.. trgovcima gomilu boljih i zanimljivijih likova od ovog neobrijanog..... tipa ...hvala na razumijevanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije