Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavili porsche

Srpski mediji pišu da je uhićen bloger kojeg obožavaju mladi Hrvati

Foto: screenshot/youtube/ilustracija
1/7
13.04.2020.
u 19:20

Naime, zbog pandemije koronavirusa u Srbiji je uveden policijski sat koji traje od petka u 17 sati do ponedjeljka u pet ujutro, a zatvorene su sve škole, vrtići i fakulteti.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jedan od najpoznatijih srpskih YouTubera uhićen je jer je prekršio zabranu kretanja tijekom policijskog sata.

"Za vrijeme policijskog sata, na Trgu Nikole Pašića policija je zaustavili auto marke "Porsche" s njemačkim tablicama. Bogdana su izvukli iz auta. Porsche je ostao tamo" prenose srpski mediji.
Naime, zbog pandemije koronavirusa u Srbiji je uveden policijski sat koji traje od petka u 17 sati do ponedjeljka u pet ujutro, a zatvorene su sve škole, vrtići i fakulteti.

Podsjetimo, Bogdan je zahvaljujući objavama na Instagramu i YouTubeu stekao zavidno bogatstvo, pa posjeduje Porsche, Rolex i cijeli niz brendiranih tenisica. O tome je i repao u svom novom videu, uz pregršt prostota upućenih onima koji ga ne vole. Prostote su standardni rječnik Bake Praseta na YouTubeu, što ne bi bilo toliko čudno da mu otac nije pravoslavni svećenik, protojerej Nenad Ilić. – On mi objašnjava da je to način kojim sa svojom publikom uspostavlja iskrenu komunikaciju. Govori jezikom našeg vremena i kulture, često se sprdajući s klišejima – kazao je srpskim medijima Nenad Ilić.

Baka Prase je već s 14 godina počeo profesionalno igrati poznatu videoigru League Of Legends, a isprva je na YouTubeu i počeo objavljivati gejmerske videe. Kasnije je prešao na objave dogodovština iz svakodnevnog života i snimanje pjesama. Najgledaniji video mu je “Balkanska scena”, koji je dosad pogledan više od 16 milijuna puta. Samo na YouTubeu prati ga 1,2 milijuna ljudi, a zarađuje više od 2000 eura mjesečno.

Neki od njegovih izraza danas su se udomaćili i u našem jeziku, pa ako od svog djeteta čujete da kaže “šaim se”, to je definitivno čuo od Bake Praseta. Izraz “šaim se” popularni je youtuber i komercijalizirao, pa danas na svojoj stranici prodaje majice s tim natpisom. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

JA
jameszg
20:39 13.04.2020.

Ružniji od korone...

BA
balizg
20:37 13.04.2020.

Najružniji bloger !

Avatar AmonRa
AmonRa
19:42 13.04.2020.

Sve bih ja to na ratiste poslao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije