Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preporod

Paris Hilton: Razmišljam o djeci i nadam se svojoj obitelji vrlo skoro

paris hilton
pixsell
14.03.2011.
u 20:20

Neobuzdana nasljednica ipak se, čini se, smirila u naručju svog dečka Cyja Waitsa za kojeg se planira udati. U vezi su oko godinu dana, a par je nedavno primjećen kako razgledava zaručničko prstenje.

Neobuzdana Paris Hilton ipak se, čini se, smirila u naručju svog dečka Cyja Waitsa za kojeg se planira udati. Nedavno je čak priznala da želi postati majka.

- Cy je najbolji dečko kojeg sam do sada imala i voljela bih zasnovati obitelj s njim. Ponekad jako razmišljam o majčinstvu i nadam se djeci u skoroj budućnosti -  otkrila je Paris.

Paris i Cy su u vezi oko godinu dana, a par je nedavno primjećen kako razgledava zaručničko prstenje. Navodno je Paris očekivala kako će za Valentinovo biti zaprošena, no kako se to nije dogodilo, udaja će još malo pričekati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije