Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nov izgled

Paris Hilton nije se udebljala nego je zbog dečka počela bildati

paris hilton
pixsell
08.02.2011.
u 17:36

Američka bogatašica svakodnevno vježba, na posebnoj je dijeti i pije proteinske sheikove, a njen dečko Cy Waits time je oduševljen, objavio je FemaleFirst

Paris Hilton počela je bildati.

Nove obline koje je prošetala na brazilskom Fashion Weeku nisu znak da se Paris udebljala nego nabildala. A za sve je zaslužan njen dečko Cy Waits, ovisnik o fitnessu, koji ju je nagovorio na svakodnevno vježbanje i dijetu od 3500 kalorija dnevno koja joj omogućuje da izdrži napore, piše FemaleFirst.

Parisin prijatelj rekao je Graziji:

- Paris je uvijek bila na dijeti kako bi održala svoju tanku figuru. No otkako je u vezi s Cyjem potpuno je okrenula ploču. Vježba kao luda, a nerijetko je se može vidjeti s proteinskim sheikom u ruci. Diže utege, trči na traci... A s obzirom na to da puno trenira, počela si je dopuštati i male užitke u fast foodu, koji prije nije htjela ni kušati.

Paris je navodno oduševljena svojim novim tijelom i smatra da sada izgleda zdravije, a zadovoljan je i Cy i to stalno u društvu i naglašava.

Izvorni tekst pročitati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije