Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1.-3. veljače

Ovog vikenda ne propustite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb

Foto: Marko Dušak, Spinakergraphics
1/3
01.02.2019.
u 10:02

Zašto je cvijeće okosnica svakog vjenčanja, koje su slastice najukusnije, koje je vjenčano prstenje najpopularnije, kako odabrati vjenčanicu od koje zastaje dah? Pitanja je mnogo, a odgovori se kriju na Sajmu vjenčanja! Stoga dođite na najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike u regiji od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb

Uz bogatu ponudu preko 200 izlagača iz vjenčane industrije, posjetitelje 21. Sajma vjenčanja u Areni Zagreb očekuje raznolik trodnevni program – čak šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti. 
Dragi mladenci i zaljubljenici u svijet vjenčanja, ne propustite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb! Radno vrijeme je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.

Foto: Marko Dušak, Spinakergraphics
PROGRAM 

Petak, 1. veljače 
14.00 Otvaranje sajma
17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2019. godinu 
Otkrivamo kako uklopiti boju godine i u vaše vjenčanje, koje su lokacije najpoželjnije za vjenčanja na otvorenom, sve o royal stilu i elopement vjenčanjima te brojnim drugim neodoljivim trendovima. Vjenčanja su uvijek in!
18.30 Modna revija 
20.00 Zatvaranje sajma

Subota, 2. veljače 

10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
Vrhunski domaći slastičari predstavljaju neodoljive okuse vjenčanih torti, savjetuju kako odabrati i dekorirati idealnu tortu, te koji su to savršeni slatki darovi. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.
14.00 U nekoliko koraka do savršenog vjenčanja  
Organizator, koordinator te dizajner vjenčanja savjetuju kako uspješno i na jedinstven način organizirati vjenčano slavlje. Ovo je idealna prilika za upoznati neke od najboljih domaćih organizatora vjenčanja, postaviti im pitanje i uz odgovore te vrijedne savjete uživati na putu do oltara.
15.30 Modna revija 
18.00 Gala donatorska modna revija 
20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 3. veljače 
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
14.00 Cvjetni savjeti 
Otkrivamo tajne kako odabrati vjenčani buket iz snova ali i dekoracije te detalje u skladu sa stilom i lokacijom vjenčanja.
15.00 Kako odabrati vjenčanu haljinu iz snova?
Vjenčana moda sve je raskošnija, iz sezone u sezonu. Razgovoramo o trendovima u vjenčanoj modi te modnim stilovima za svaku buduću mladenku
16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? 
17.00 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije