Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez

Ove slavne osobe nikako ne smijete googlati!

Kim Kardashian
Foto: XPX/Press Association/PIXSELL
1/10
08.10.2018.
u 21:30

Listu najopasnijih poznatih trenutno predvode žene, reality zvijezda Kirstin Cavallari je na drugom mjestu dok je Marion Cotilliard na trećem, a Lynda Carter, glumica koja je prva glumila Wonder Woman na četvrtom. Slijede ih glumice Rose Byrne, Debra Messing, a Kourtney Kardashian, po mnogima najzgodnija sestra iz reality klana tek je na šestom mjestu.

Jedna od najpoznatijih tvrki za on-line zaštitu, McAfee svake godine proučava rezultate tražilica koji bi potencijalno mogli ugroziti korisnike na internetu i poslati ih na stranice gdje mogu dobiti kompjuterski virus.

Ove godine prvo mjesto liste najopasnijih slavnih osoba za pretraživanje na internetu u Americi zauzela je zgodna glumica Ruby Rose, prva australaka na vrhu te liste. Njezina karijera započela je 2015. nakon što je glumila u hit Netflix seriji "Orange Is The New Black". Ruby je manekenka i DJ, a dobila je i naslovnu ulogu u TV seriji "Batwoman".

Foto: IPA/PIXSELL

Listu najopasnijih poznatih trenutno predvode žene, reality zvijezda Kirstin Cavallari je na drugom mjestu dok je Marion Cotilliard na trećem, a Lynda Carter, glumica koja je prva glumila Wonder Woman na četvrtom. Slijede ih glumice Rose Byrne, Debra Messing, a Kourtney Kardashian, po mnogima najzgodnija sestra iz reality klana tek je na šestom mjestu.

Glumica Amber Heard, koja je prošle godine u medijima bila gotovo svakodnevno zbog brutalnog prekida s Johnnyjem Deppom završila je na osmom mjestu.

Foto: PA/Pixsell

Gary Davis, glavna osoba za korisničku sigurnost u tvrtci McAffee, izjavio je kako korisnici često nepažljivo i brzinski klikaju poveznice na kojima vide imena najdražih poznatih osoba kako bi doznali što više novih informacija o njima i njihovim novim projektima. Rekao je kako je bitno prije nego što se klikne na neku poveznicu dobro promisliti i zaštititi se od mogućih prijetnji sigurnosti na internetu koje bi korisnike mogle zaraziti ili im ukrasti identitet.

Osim brige za to na što se klika, Davis kaže da je bitno obratiti pozornost i na ažuriranje svih sigurnosnih postavki čim postanu dostupne. McAfee je isto tako objavio rezultate za Veliku Britaniju, tamo je najopasnija slavna osoba Kim Kardashian, a slijedi ju supermodel Naomi Campbell, Adele, ali i Britney Spears.

Foto: PA/Pixsell

Najopasnija poznata osoba prošle godine u Americi bila je Avril Lavigne, a u Velikoj Britaniji Craig David.

Pogledajte video: Maja Šuput o Supertalentu i svom novom brendu


 

Komentara 7

Avatar Trgovac
Trgovac
22:07 08.10.2018.

Stalno neki problemi sa ženama...

IL
ilijan1a
08:41 09.10.2018.

Za mene nisu slavne zato ih ni ne googlam

VI
Vito
07:47 09.10.2018.

Jedna od najpoznatijih tvrki za on-line zaštitu, McAfee svake godine proučava rezultate tražilica koji bi potencijalno mogli ugroziti korisnike na internetu i poslati ih na stranice gdje mogu dobiti kompjuterski virus. ::: A zašto koristite tog windowsovog proizvođača virusa??? __ I zašto koristite windows kad postoji linux i apple???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije