Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv izazov

Ove nedjelje u MasterChefu će se motat bureci! Evo tko se najviše razveselio tome!

masterchef
Foto: Nova TV
1/2
15.04.2016.
u 09:58

Bosno moja ljepša od Pariza! Sir sirećki, burek, burećki!“ kazat će uzbuđeno Lana koja se ovom izazovu veseli jednako kao i Ivana

Nedjeljna epizoda Celebrity MasterChefa bit će u znaku bureka, a koliko su celebrity natjecatelji vješti u motanju i pečenju bureka osim žirija uvjerit će se i počasni gost, popularni chef Deniz Zembo, koji će kandidate počastiti burecima svoje majke i supruge, ali im i otkriti  tajnu dobrog bureka.

Bosno moja ljepša od Pariza! Sir sirećki, burek, burećki!“ kazat će uzbuđeno Lana koja se ovom izazovu veseli jednako kao i Ivana, koja se u prvoj epizodi predstavila s burekom kao autorskim jelom. „Jednom kad naučiš raditi burek, sve je više-manje stvar prakse. Samo treba strpljenja.“ dodaje Ivana, majstorica bureka, koja će biti glavna u kuhinji te će svi kolege htjeti neki njezin savjet i uputu.

Marićka je danas bila GPS za burek s točnim uputama! Nisam nikada valjala tijesto ni vodoravno, ni okomito.“ rekla je Andrea. Dok su Ivana i Lana već veteranke u pravljenju bureka, ostalim kandidatima ovo će biti prvi susret s oklagijom.

„Nisam nikada s oklagijom ništa radio, a bome nemam ni neugodna iskustva da me neka žena ganjala s njom“ našalio se Vlado, a Ksenija dodala: „Neka nam Bog svima pomogne, a naročito meni jer će mi to zaista biti  premijera!“.

Hoće li natjecatelji uspjeti u pravljenju bureka te hoće li chef Zembo biti zadovoljan, ne propustite doznati ove nedjelje na Novoj TV!

>>Kalember: Ne udvaram se javno, stara sam škola

>>Akijev recept Kseniji donio pobjedu u izazovu: 'Bogato, masno, slasno, baš kako treba biti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije