Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBBIE WILLIAMS OTVORENO O TROGODIŠNJOJ OVISNOSTI O ANTIDEPRESIVIMA

Otišao sam na rehabilitaciju nakon što mi je smrt pokucala na vrata

robbie
Reuters
25.09.2009.
u 18:02

Robbie Williams po prvi je put progovorio o tome kako ga je teška ovisnost o lijekovima koja je trajala tri godine gotovo ubila. Njegova bivša djevojka Lisa D'Amato otkrila je tada da je Robbie bio ovisan o antidepresivima.

Robbie Williams po prvi je put progovorio o tome kako ga je teška ovisnost o lijekovima koja je trajala tri godine gotovo ubila.

Britanski pjevač prijavio se u kliniku za odvikavanje na svoj 33. rođendan 2007. godine kad mu je "smrt pokucala na vrata". Njegova bivša djevojka Lisa D'Amato otkrila je tada da je Robbie bio ovisan o antidepresivima.

- Robbie Williams ne ide na odvikavanje samo zato jer mu je život malo izmakao kontroli. Stvar je bila jako ozbiljna. Smrt mi je morala pokucati na vrata kako bi mi pomogla da donesem odluku - rekao je glazbenik te priznao da se još uvijek boji kako bi mogao pokleknuti.

- Po karakteru sam samo destruktivan, ali sprečava li me to da budem sretan? Ne.

Tijekom oporavka Williamsu je velika podrška bila i sadašnja djevojka Ayda Field.

- Ona me nije pokušavala promijeniti, ali me, samo tako, promijenila na bolje. Zaljubljen sam u nekoga tko mi istom jačinom uzvraća ljubav. Nikad nisam to doživio. Zbog toga sam u ovoj vezi jako oprezan. Ne želim povrijediti Aydu - priznaje Robbie koji će 20 . listopada prvi put nakon tri godine nastupiti u rodnoj Velikoj Britaniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije