Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK GLUMCA

Obitelj Matthewa Perryja oglasila se o njegovoj smrti: Donio je svijetu toliko radosti

matthew perry
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/10
29.10.2023.
u 19:23

U svojim memoarima objavljenim prošle godine, Perry se prisjetio kako je svoju obitelj često koristio kao publiku dok je odrastao

Obitelj preminulog glumca Matthew Perryja koji je pronađen mrtav danas u svom domu u Los Angelesu, oglasila se o njegovoj smrti. Perry, najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u kultnoj seriji Prijatelji, pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi u četiri sata poslijepodne prema lokalnom vremenu. 

- Slomljeni smo zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Matthew je donio svijetu toliko radosti, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cijenimo ogroman izljev ljubavi - stoji u izjavi obitelji. 

VEZANI ČLANCI: 

U svojim memoarima objavljenim prošle godine, Perry se prisjetio kako je svoju obitelj često koristio kao publiku dok je odrastao. Majka mu je novinarka Suzanne Marie Morrison, a otac glumac John Bennett Perry. Odgajala ga je majka u Ontariju nakon što su mu se roditelji razišli, a njegova se majka kasnije udala za Keitha Morrisona, koji je poznat po voditelju Datelinea NBC Newsa. Također je bio najstariji od pet polubraće i sestara, Caitlin, Emily, Maria, Will i Madeline.

Veliki glumac napustio nas je iznenada u 55. godini života. Uzrok smrti nije službeno potvrđen no sumnja se da se utopio u svojoj hidromasažnoj kadi nakon što je pretrpio infarkt miokarda. Glumac je preminuo nakon sportskog treninga na kojemu je bio tijekom jutra i to na popularnom 'piklbolu'. Tu je bio oko dva sata, a po povratku kući poslao je asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog u jacuzziju te pozvao 911. 

GALERIJA Matthew Perry iza sebe je ostavio brojne karijerne uspjehe, ali i opasne odluke koje su ga skoro dokrajčile

matthew perry
1/28

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije