Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA NIZ FOTOGRAFIJA

Naša bivša voditeljica oplela po Škorinim glasačima nakon što se susrela s jednim

Nikolina Pišek-Ristović
17.06.2020.
u 08:56

Bivša voditeljica Nikolina Pišek Ristović (44) na društvenim mrežama komentirala je glasača Miroslava Škore kojeg je zatekla u jednoj zagrebačkoj mesnici.

Za dom - ovinski pokret glasujmo - stajalo je na napisu kojeg si je jedan stariji gospodin zalijepio na leđa, a bivša voditeljica Nikolina Pišek Ristović fotografirala ga je u zagrebačkom kvartu Savica komentirajući kako "Revnosni građanin ništa ne prepušta slučaju". Istog je gospodina, naime, Nikolina snimila uoči predsjedničkih izbora 2019. godine kada je nosio natpis "Za Miroslava spremni", a koji aludira na ustaški pozdrav.

Tada bivša voditeljica nije otkrila za koga će glasovati, ali je dala naslutiti što misli o pjevaču i političaru Miroslavu Škori te njegovim glasačima, a čini se da novi susret s istim gospodinom u njoj izaziva posebnu reakciju.

- Strpljen, spašen? Revnosni građanin ništa ne prepušta slučaju - napisala je uz fotografiju te podsjetila kako je izgledao njihov susret 2019. godine.

Foto: Instagram screenshot

Nedavno se odmarala u Splitu i nizom fotografija izazvala val komplimenata na račun svog izgleda, a pratiteljima je za oko zapao i modni detalj od 2500 kuna, odnosno tenisice brenda Stella McCartney. Nakon nedavne rasprave o cijepljenju koju je izazvao Tony Cetinski svojim obraćanjem uživo svim pratiteljima, voditeljica je reagirala.

- Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam. "Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less." Ovo je rekla jedna Nobelovka. Dvostruka. Odazivala se na ime Marie Curie. Vjerojatno bi u današnje vrijeme bila kamenovana zbog svojih dostignuća. Nema veze što bi bez nje oboljeli od karcinoma mogli odmah zatražiti posljednju pomast, a ako slomite nogu bilo bi vam vjerojatno savjetovano da je odrežete da vam ne smeta. Ljudi, informirajte se. Živimo duže i kvalitetnije nego ikada u povijesti. A to nije zasluga molitve kao takve. Ili barem ne samo nje... – poručila je Pišek i dodala hashtag #antivaccersgettothebackoftheline.

Nikolina Pišek-Ristović
1/4

Inače, Nikolina živi na relaciji Zagreb - Beograd i prošle godine je proslavila šestu godišnjicu braka sa suprugom, srpskim povjesničarom umjetnosti i kolekcionarom umjetnina Vidojem Ristovićem (40). 

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Komentara 26

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:32 17.06.2020.

A tko je pak ona i po čemu je njeno mišljenje relevantno? Sad još očekujem i mišljenje gospođe kokos.

Avatar Οsvetnik Erneѕta Fulirа
Οsvetnik Erneѕta Fulirа
09:17 17.06.2020.

Ovo "naša bivša voditeljica" mu ga dođe i kao naš bivši predsjednik ili naš bivši premijer... Hoćemo li objaviti i mišljenja "našeg bivšeg poštara" ?? Ili možda "naše bivše blagajnice u samoposluzi" ?? A što na sve to kaže Ines-Klničić-Zazubica ?

LJ
Ljubav1
09:35 17.06.2020.

Album od 12 slika od toga 3 slike o clanku i 9 njezinih sa instagrama, hhahahahaha dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije