Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivo amulić

Naš glazbenik o kćerkici koju je dobio u 58. godini: 'Svakom bih u mojim godinama to preporučio'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
15.12.2023.
u 09:19

Skinuo sam 7-8 kg, počeo sam upotrebljavati ruke i noge jer pužem dosta po kući, skupljam, skidam tako da.. Svakome tko može u mojim godinama preporučio bih da napravi dijete, preporučio je Ivo.

Dalmatinski slavuju iz Rišpeta ovog su tjedna ponovno napunili Lisinski i još jednom pokazali zašto su veliki miljenici publike. 
Iza njih je godina puna nastupa, ali ljetni koncert u Opatiji posebno im se urezao u pamćenje.

''Gdje smo se ja i dotični dogovorili da je njegova buduća, nada se, odabranica reći da. Tako da smo imali prosidbu na koncertu. I to je bilo jako lipo, emotivno, čak sam ja gutao knedle'', kazao je Ivo Amulić za Inmagazin.  Osnivač Rišpeta Pero Kozomara i Amulić prijatelji su već 30 godina, a tijekom godina bilo je puno zanimljivih priča i anegdota. 

- Išli smo u Austriju, a u Sloveniji se desilo to da smo u jednom malom autiću putovali. Bila je noć i pukao nam je remen od vode, od ventilatora onih što hladi motor i zagrijao se motor i sad šta ćemo. Stojimo in the middle of the nowhere. I meni je palo na pamet skinuo sam se do gola, izvadio onaj laštik iz mojih donjih gaćica i stavio umjesto remena koji je pukao na tome. I možete misliti, na remenu mojih gaćica smo stigli do tamo, ispričao je Ivo i otkrio da mu je ovo najljepši period života. 

VEZANI ČLANCI: 

Popularnog pjevača je, priznaje, pomladila, trogodišnja kćerkica Dina.

- Skinuo sam 7-8 kg, počeo sam upotrebljavati ruke i noge jer pužem dosta po kući, skupljam, skidam tako da.. Svakome tko može u mojim godinama preporučio bih da napravi dijete, preporučio je Ivo. 

Podsjetimo, Amulić je postao otac u srpnju 2020., kada je njegova supruga Sandra Kekez rodila kćerkicu Dinu. 

Pjevač iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. Prije pet godina postao je i djed, kada mu je kći Hana rodila unučicu Elu za koju kaže da ih sve mota oko malog prsta. 

VIDEO: Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina, a iz kuće nisam izašao više od godinu dana 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marcellus
12:14 15.12.2023.

moja mlađa je rođena kad mi je bilo 54.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
11:06 15.12.2023.

Složio bih se sa Ivom ali ipak sa 10 g. manje na leđima. Dakle 48.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije