Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživali u šampanjcu

Multimilijunaš s ljepoticama stigao na Jadran, rugaju mu se zbog jednog detalja

Foto: Instagram
1/14
13.07.2020.
u 20:37

Bilzerian se na Instagramu stalno hvali videima s naše obale pokazujući skupu jahtu, a sada se pohvalio novim kadrovima iz Hrvatske.

Dan Bilzerian, jedan od najvećih playboya današnjice i samoprozvani kralj Instagrama, u Dalmaciju je stigao sredinom prošlog tjedna i još uvijek uživa na našoj obali okružen ljepoticama na svojoj luksuznoj jahti.

1/5

Bilzerian se na Instagramu stalno hvali videima s naše obale pokazujući skupu jahtu, a sada se pohvalio novim kadrovima iz Hrvatske.

Otkrio je da je posjetio Palmižanu gdje je s ljepoticama u jednom beach baru uživao u šampanjcu. Bilzerian je u beach bar stigao s kaubojskim šeširom na glavi, zbog čega su ga prijatelji zezali: "Looking good, Billy Ray!"  aludirajući na  ga američkog kantuatora i glumca Billyja Raya Cyrusa.

Foto: Screenshoot Youtube

Dan je do sada posjetio Krku, Dubrovnik, Split i Hvar, a snimljen je i u Skradinu dok je dolazio u NP Krka.

Dan Bilzerian poznat je kao kralj Instagrama jer na toj društvenoj mreži ima više od 32 milijuna pratitelja koji imaju uvid u njegov razuzdan stil života.

Foto: Screenshoot Youtube

Premda će ga mnogi opisati kao plejboja, on za sebe kaže da je profesionalni igrač pokera, a početni kapital stekao je zahvaljujući svom ocu Paulu Bilzerianu, koji se obogatio na Wall Streetu te svojim sinovima Danu i Adamu odmah osnovao zaklade iz kojih se njih dvojica i danas financiraju.

Ključne riječi

Komentara 16

MA
marli
23:25 13.07.2020.

Jesi li uistinu sretan sa curama koje plaćaš da ti budu društvo, u usporedbi ljetovanjem i šetnjama sa kćerkicom ili sinom i iskrenom ljubavi ?

BA
balizg
23:29 13.07.2020.

Mislim da je lik ful nesretan, kao i oni celebovi koji su nakon uživanja sa "damama spornog zanimanja" nađeni predozirani, sami, nesretni...lažni sjaj stari moj kad moraš sve kupovat !

VA
vadis1
03:02 14.07.2020.

Sve se placa, a najvise kostaju zajednica s ozenjenim zenama. Doduse, takva zajednica ima neku svrhu, reprodukcija. Tip voli lijepe zene, i to placa, zasto ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije