Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Monika je i na sudu s bivšim suprugom Marijem Mamićem, vode se dva postupka

Bivša voditeljica Monika Kravić mora vratiti 200 tisuća eura Zoranu Mamiću, a s bivšim je suprugom na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u dva spora oko djece. Postupak je tajan.
19. studenoga 2019. u 08:50 7 komentara 14883 prikaza
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Prema nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Sesvetama, Monika Kravić mora vratiti Zoranu Mamiću 200 tisuća eura i to s pripadajućim kamatama koje teku od 16. prosinca 2016. godine. Osim ovog iznosa, Monika mora Zoranu platiti i 167.750 kuna troška parničnog postupka. 

Monika Kravić Mamić Nepravomoćna presuda Monika Kravić mora platiti 200.000 eura Zoranu Mamiću

– Kada me tražila pozajmicu, bila je u braku s Marijem Mamićem. Htjeli su kupiti neku kuću u Ravnoj Gori. Radilo se o pozajmici od 200.000  eura, a s Monikom Kravić Mamić sklopio sam ugovor kod javnog bilježnika. Dogovor je bio da mi se taj novac vrati u roku od dvije do tri godine. Kako novac nije vraćen u roku, a ona se razvela od Marija, za povrat novca najprije sam se obratio njemu. No on mi je kazao da je on svoj odnos s njom riješio, a što se tiče tog novca, da to riješim s njom – rekao je Zoran Mamić tijekom postupka. Monika je potvrdila da je sa Zoranom potpisala ugovor, ali tvrdila je kako novac nije dobila. 

prošlo je 16 godina Gdje su danas i što rade zvijezde našeg prvog realityja? Neki od njih danas su gotovo neprepoznatljivi

Monika je sada prijavljena na adresi u Varšavskoj ulici u Zagrebu, gdje je prijavljen i obrt Fokus media koji je ova bivša voditeljica otvorila prošle godine u rujnu, pišu 24 sata. Njezina adresa prije je bila na Tuškancu u stanu u kojem je živjela sa suprugom i njihovim sinovima.

Taj stan bio je dar Zdravka Mamića, a sada u njemu Mario živi s drugom suprugom Tijom, dok je stan u Varšavskoj navodno dar Zdravka Mamića bivšoj snahi Moniki. S bivšim suprugom Monika na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu vodi dva spora oko djece, a postupak je tajan, pišu 24 sata.

snimljeni zajedno Demantirali glasine o prekidu: Zoran Mamić još uvijek ljubi našu bivšu manekenku

Nakon razvoda 2016. godine voditeljica nije davala izjave o bračnom neuspjehu, a ni sada ne želi komentirati ove sudske postupke. 

Mirko Drašković
18 bjegunaca
Europol objavio fotografije najtraženijih seksualnih predatora, među njima je i Hrvat
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?
 • doremifas:

  Ovaj mafijas je vec odavno trebao biti na dozivotnoj robiji, ali jos nije kasno ...

 • Avatar links
  links:

  upala je u cosa nostru... muškarčine, gentlemani...eto kako se prao novac,lopine

 • Avatar dr. Evil
  dr. Evil:

  Koliko para toliko ljubavi