Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora vratiti novac

Monika je i na sudu s bivšim suprugom Marijem Mamićem, vode se dva postupka

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
19.11.2019.
u 08:50

Bivša voditeljica Monika Kravić mora vratiti 200 tisuća eura Zoranu Mamiću, a s bivšim je suprugom na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u dva spora oko djece. Postupak je tajan.

Prema nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Sesvetama, Monika Kravić mora vratiti Zoranu Mamiću 200 tisuća eura i to s pripadajućim kamatama koje teku od 16. prosinca 2016. godine. Osim ovog iznosa, Monika mora Zoranu platiti i 167.750 kuna troška parničnog postupka. 

– Kada me tražila pozajmicu, bila je u braku s Marijem Mamićem. Htjeli su kupiti neku kuću u Ravnoj Gori. Radilo se o pozajmici od 200.000  eura, a s Monikom Kravić Mamić sklopio sam ugovor kod javnog bilježnika. Dogovor je bio da mi se taj novac vrati u roku od dvije do tri godine. Kako novac nije vraćen u roku, a ona se razvela od Marija, za povrat novca najprije sam se obratio njemu. No on mi je kazao da je on svoj odnos s njom riješio, a što se tiče tog novca, da to riješim s njom – rekao je Zoran Mamić tijekom postupka. Monika je potvrdila da je sa Zoranom potpisala ugovor, ali tvrdila je kako novac nije dobila. 

Monika je sada prijavljena na adresi u Varšavskoj ulici u Zagrebu, gdje je prijavljen i obrt Fokus media koji je ova bivša voditeljica otvorila prošle godine u rujnu, pišu 24 sata. Njezina adresa prije je bila na Tuškancu u stanu u kojem je živjela sa suprugom i njihovim sinovima.

Taj stan bio je dar Zdravka Mamića, a sada u njemu Mario živi s drugom suprugom Tijom, dok je stan u Varšavskoj navodno dar Zdravka Mamića bivšoj snahi Moniki. S bivšim suprugom Monika na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu vodi dva spora oko djece, a postupak je tajan, pišu 24 sata.

Nakon razvoda 2016. godine voditeljica nije davala izjave o bračnom neuspjehu, a ni sada ne želi komentirati ove sudske postupke. 

Komentara 7

DO
doremifas
09:03 19.11.2019.

Ovaj mafijas je vec odavno trebao biti na dozivotnoj robiji, ali jos nije kasno ...

Avatar links
links
09:33 19.11.2019.

upala je u cosa nostru... muškarčine, gentlemani...eto kako se prao novac,lopine

Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:32 19.11.2019.

Koliko para toliko ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije