Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimljeni zajedno

Demantirali glasine o prekidu: Zoran Mamić još uvijek ljubi našu bivšu manekenku

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
31.07.2019.
u 12:01

Od kraja 2017. godine nogometni trener u vezi je s Darijom Crnjaković.

Zoran Mamić jučer je na Maksimiru iz lože pratio susret između Dinama i Saburtala, a s njim u društvu je bila njegova djevojka Darija Crnjaković.

Par se ne pojavljuje često u javnosti, a za njihovu vezu saznalo se krajem 2017. godine. Romansu su započeli godinu dana nakon  njegovog razvoda od Ane Šikić s kojom je u braku bio dvije godine.

Bivša manekenka zbog Mamića se na neko vrijeme preselila k njemu u Saudijsku Arabiju gdje je Zoran imao angažman. Kako dugo nisu viđeni zajedno pojavila su se šuškanja da više nisu zajedno, par je to demantirao zajedničkim pojavljivanjem na nogometnoj utakmici.

Prije nego je stupio u brak s Anom Šikić Mamić je bio 17 godina u braku s Vanjom Horvat s kojom ima sina i kćer koja im je nedavno  podarila i unuče. Vanja i Zoran su i nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima. 

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
14:07 31.07.2019.

Ljubav na prvi devizni racun, pardon, na prvi pogled!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije