Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila glasom i stasom

Minea pozirala u vrućim hlačica i pokazala sjajne noge, nižu se komplimenti: 'Predivna'

Foto: Instagram screenshot
1/11
27.03.2022.
u 20:00

Pjevačica i voditeljica IN magazina Renata Končić Minea (44) vikend je provela u Biogradu gdje je imala nastup, a na svom Instagram profilu objavila je djelić atmosfere, ali i fotografiju koja je oduševila njezine pratitelje.

Pjevačica i voditeljica IN magazina Renata Končić Minea (44) vikend je provela u Biogradu gdje je imala nastup, a na svom Instagram profilu objavila je djelić atmosfere, ali i fotografiju koja je oduševila njezine pratitelje.

-Kakva noć! A iza zelenih vrata luduje najdivnija ekipa'- napisala Minea uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim traper hlačicama koje su istaknule njezine noge. Kombinirala ih je s topom i cipelama u boji ciklame, a kombinaciju je zaokružila elegantnim bijelim sakoom sa zlatnim gumbima. Pratitelje je oduševila ova proljetna kombinacija, a u komentarima su joj ostavili brojne komplimente na račun izgleda.

 "Noge za deset","Bravo ljepotice", "Opa", "Sva čast. Uvijek vas je lijepo vidjeti i čuti vaš prekrasan glas", "Predivna", "Nemam riječi", "Najbolja", samo je dio komentara.

Minea plijeni pažnju svojim glasom, ali i stasom, a u jednom od intervjua otkrila nam je kako održava liniju. 

- Poznata sam kao osoba koja je veliki gurman, koja jako voli kuhati i koja cijeli svoj život vodi bitku s kilogramima. S vremenom sam prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest. Zadnjih godina znam što smijem jesti, a što ne. Nema nekih konkretnih dijeta, ali trudim se jesti zdravo. Uz to idem i na vježbanje tri puta tjedno otkako su se otvorile teretane. Prije toga išla sam tri puta tjedno na Jarun i kombinirala brzo hodanje s trčanjem. To me spašavalo u pandemiji, pronašla sam svoj ispušni ventil. Kad se opustim s prehranom i tjelovježbom, to se na meni odmah vidi, ali ima mjeseci u godini kad si dam oduška - priznala je pjevačica. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 3

NE
neberemed
22:06 27.03.2022.

ha plijeni glasom?a dajte me najte!o stasu nebi,jer se o ukusima ne raspravlja.

PR
prajdali100
20:51 27.03.2022.

Ne smijem ništa napisati ! Koga mogu oduševiti njene noge? Nekoga briga?

SA
saff
04:57 28.03.2022.

facom sigurno ništa ne plijeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije