Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trumpova zemlja

Michael Moore predstavio 'TrumpLand': Pogledajte film koji su republikanci pokušali stopirati

Trumpland
Foto: Youtube Screenshot
1/4
19.10.2016.
u 13:15

U filmu Moore niže gluposti na koje je naišao dok je pokušavao u Ohiju prikazati svoj spektakl o američkoj predsjedničkoj kampanji

Angažirani američki redatelj Michael Moore, autor filma "Fahrenheit 9/11" o reakciji bivšeg predsjednika Georgea W. Busha na terorističke napade, predstavio je u New Yorku novi dokumentarac naslovljen "Michael Moore u TrumpLandu" (U Trumpovoj zemlji) koji se od srijede prikazuje u kinodvoranama.

U filmu Moore niže gluposti na koje je naišao dok je pokušavao u Ohiju prikazati svoj spektakl o američkoj predsjedničkoj kampanji. 

 

Redatelj nagrađen 2003. Zlatnom palmom u Cannesu za film o američkoj opsjednutosti vatrenim oružjem (Bowling for Columbine, prevedeno Ludi za oružjem), bio je onemogućen izvesti svoj "one-man-show" u kazalištu Midland u Newarku, zbog toga što je njegov spektakl ocijenjen previše polemičnim.

"Dođite vidjeti film koji su republikanci u Ohiju pokušali stopirati", stoji u predigri filma pretpremijerno prikazanog u utorak navečer.

"Michael Moore hrabro i komično svojim one-man-showom zalazi u najdublje sfere 'TrumpLanda' tjednima prije predsjedničkih izbora", stoji u sinopsisu.  

Moore je u predizborima podržao demokrata Bernijea Sandersa, a ne Hillary Clinton jer je ona podržala američku invaziju na Irak 2003., kao tadašnja senatorica New Yorka.

Trumpland je drugi Mooreov film ove godine nakon filma "Where to Invade Next" u kojem se igra pseudoosvajača koji ''zabija'' američku zastavicu kamo god krenuo na zaprepaštenje prolaznika. 

>> Radikalizam i psihičke bolesti usmjeravaju ih prema masakru

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar gutenabend
gutenabend
13:28 19.10.2016.

Zašto bi Republikanci pokušali stopirati film, kada su istaknuti republikanski pojedinci otvoreno bili protiv Trumpa i podržali Hillary? Napišite nešto o tome kako Hillary plaća beskućnike i ljude s mentalnim problemima da rade nerede na skupovima protiv Trumpa.

BI
bijelocrveni
13:52 19.10.2016.

Novinari odradjuju svoj zlikovacki posao. Vidim americki Ipsos i RTL dejstvuju. Pazite da se ne bi iznenadili rezultatima izbora.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:07 19.10.2016.

jos jedna laz protiv D. Trumpa u vecernjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije