Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena glumica

Mia Begović progovorila o privatnom životu i sestri Eni: 'Nedostaje do boli i natrag, vrijeme ništa nije promijenilo'

Foto: Mateja Stanisavljevic/PIXSELL
1/11
16.04.2022.
u 20:30

Glumica Mia Begović progovorila je o sestri Eni, propalim brakovima i brojnim detaljima iz privatnog života. Mia je nedavno proslavila 59. rođendan, a zahvaljujući mladolikom izgledu nitko ne bi mogao zaključiti kako je glumica ušla u šezdesete.

Glumica Mia Begović progovorila je o sestri Eni, propalim brakovima i brojnim detaljima iz privatnog života. Mia je nedavno proslavila 59. rođendan, a zahvaljujući mladolikom izgledu nitko ne bi mogao zaključiti kako je glumica ušla u šezdesete. 

-Moj karakter nije baš bio karakter mezimice. Bila sam strašno nestašna, a kako sam kao mala imala alopeciju, onda su me još i šišali na kratko. Svi su naši prijatelji mislili da sam dečko- ispričala je glumica u voditeljici Josipi Pavičić u IN Magazinu.

Prisjetila se brojnih anegdota sa sestrom Enom iz djetinjstva te otkrila kako joj jako nedostaje.

-Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njezinom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala, no uvijek me branila- ispričala  je glumica pa dodala:

- Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo.

Mia se osvrnula i na dva propala braka te otkrila kako je izuzetno dobra u lekcijama u školi i poslovno, no privatno joj ba nešto i ne idu.

-Zato što kad volim, ja se naprosto prepuštam i ne mislim da trebam biti pametnija poslije. Volim taj osjećaj ljubavi. Ja sam strastvena Dalmatinka u biti- zaključila je glumica.

Glumica je prije četiri godine počela pisati knjigu, no o tome hoće li izaći će odučiti njezina kći Maja Lena Lopatny.

-Često si ne kažemo sve stvari. Ona se možda i ne sjeća nekih dijelova svog života. Želim sve napisati pa neka ona odluči hoće li knjiga ugledati svjetlo dana i u kojem obliku- kazala je Mia i otkrila kako je upravo Maja Lena najviše naučila životu

Za kraj je otkrila kako je spremna za ulogu bake te kako jedva čeka jedno maleno u obitelji, no kako kaže ima vremena.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije