Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi odmor sa sinovima

Marin Čilić danima uživa u luksuznom resortu, a sada je pratiteljima pokazao preslatku obiteljsku fotografiju

Foto: Instagram
1/12
17.11.2022.
u 15:00

Obitelj već danima uživa u luksuznom resortu, a pratiteljima je na društvenim mrežama pokazao i kako se sa suprugom fotografirao tijekom romantične šetnje resortom koji nudi smještaj u privatnim vilama.

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić (34) s obitelji trenutno uživa na čarobnim Maldivima gdje borave na ugodnoj temperaturi i svim blagodatima koje nudi luksuzni resort Anantara Kihavah. Sada je objavio novu obiteljsku fotografiju na kojoj je pozirao sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima.

"Naš prvi odmor s ovom dvojicom", napisao je u opisu fotografije.

Foto: Screenshot Instagram

"Čudo ste", "Preslatka obitelj"; "Najljepša razglednica", "Kako vam je lijepo", "Prekrasna obitelj", pisali su oduševljeni pratitelji.

Inače, obitelj već danima uživa u luksuznom resortu, a pratiteljima je na društvenim mrežama pokazao i kako se sa suprugom fotografirao tijekom romantične šetnje resortom koji nudi smještaj u privatnim vilama. Ovaj privatni otok je u UNESCO-om rezervatu biosfere te ima 80 vila i rezidencija s bazenima i izravnim pristupom moru. Ovaj resort je poznati i po nagrađivanom restoranu SEA koji je osim po izvrsnoj hrani poznat i po spektakularan pogledu na podvodni svijet, a Marin je u svom Instagram storyjima dočarao dio atmosfere iz ovog restorana.

Kristina i Marin upoznali su se na Davis cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a u vezi su od 2009. godine. Marin i Kristina danas su roditelji dvoje djece, sinova Balda (2) i Vite, kojeg su dobili u rujnu prošle godine. Kristina je najvjernija Marinovo navijačica i uvijek ga bodri iz publike, a sada joj često društvo pravi i stariji sin. 

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije