Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prebrodili krize

Marijana Batinić proslavila je sa suprugom sedmu godišnjicu braka, ali priznaje: 'Već sutra se sve može okrenuti'

Zagreb: Poznati na premijeri predstave Malograđani u kazalištu Gavella
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
12.01.2022.
u 15:43

Marijana i samozatajni Matej rijetko se odvajaju jedno od drugog, a voditeljica je otkrila kako su proveli godišnjicu, ali i neke detalje iz ljubavnog života.

Voditeljica Marijana Batinić i njen suprug, bivši rukometaš Matej Pašalić prije dva dana proslavili su godišnjicu braka. Marijana i samozatajni Matej rijetko se odvajaju jedno od drugog, a voditeljica je otkrila kako su proveli godišnjicu, ali i neke detalje iz ljubavnog života. 

Marijana je za RTL.hr otkrila da ona i suprug svake godine idu na večeru, te da se obično potrude oko poklona. 

S obzirom na to da im je ovo sedma godišnjica, a mnogi upravo tu smatraju kobnom, Batinić je otkrila što misli o tome. 

- Mi kao da smo sve krize prebrodili, ali već sutra se sve može okrenuti pa bračnu vezu treba njegovati, održavati, truditi se - kazala je. 
Otkrila je i tajnu skladnog odnosa sa suprugom. 

- Gledamo u istom smjeru, imamo slične poglede na život, iste snove sanjamo, ali ono najvažnije, svjesni smo što imamo i što smo izgradili, pa se borimo sve to sačuvati - naglasila je. 

Marijana nam je ranije otkrila zašto se na fotografijama čini da su ona i suprug često modno usklađeni.  - Istina, često nam se dogodi da smo slično odjeveni, ali nikad, baš nikad nismo se dogovorili. Znamo na izlasku iz kuće shvatiti da smo oboje u crnome ili da smo u džinsu od glave do pete i slično. Što se tiče njegove odjeće i stila odijevanja, nikad ne idem s njim u šoping, kod njega to traje jako kratko i usput, a ne obazire se ni na moje komentare i sugestije. On ima neki svoj đir - rekla je. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije