Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio imidž

Zbog guste i neuredne brade omiljenog glumca gotovo nitko ne prepoznaje, posljednje vrijeme ga rijetko viđamo

Foto: profimedia
1/7
12.01.2022.
u 11:27

Jacka poznajemo iz brojnih filmova poput "Jumanji: The Next Level", "Home Movie: The Princess Bride", "Waffles + Moch" te poznate komedije "School of Rock"

Poput brojnih kolega, i hollywoodski glumac i komičar Jack Black (52) prepustio se casual izgledu u pandemiji, a već ga dulje vrijeme nismo vidjeli u javnosti. No, paparazzima teško tko može izmaći pa su ga ovih dana konačno uhvatili pred kućom, no nisu odmah shvatili o kome je riječ.

Glumac je snimljen ispred svojeg doma u Los Felizu, ali zbog guste i dugačke brade gotovo ga nitko nije prepoznao. Čini se da je Jack odlučio drastično promijeniti imidž jer ga u ovakvom izdanju dosad nismo vidjeli.

Foto: profimedia

Jack tamo živi sa sinovima Thomasom (13) i Samuelom (14) te suprugom i pjevačicom Tanyom Haden, s kojom je u braku od 2006. godine.

Inače, Jacka poznajemo iz brojnih filmova poput "Jumanji: The Next Level", "Home Movie: The Princess Bride", "Waffles + Moch" te poznate komedije "School of Rock". 

Jack je vrlo aktivan i na društvenim mrežama gdje pratiteljima često pokazuje dijelove svog privatnog života. 

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 5

BI
BitchBozji
12:38 12.01.2022.

A to se, kad je o glumcu riječ, zove "casual"? Bilo tko drugi i pisalo bi -propuva.

MT
makan tahi
14:12 12.01.2022.

dr dabić?

GU
Gumbar136
13:22 12.01.2022.

b.dala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije