Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasili su se

Šprajc dva dana nije vodio RTL Direkt, zamijenio ga je voditelj o kojem su mišljenja gledatelja podijeljena

Foto: RTL
1/10
12.01.2022.
u 08:26

Vrdoljak je kao tema komentatora na društvenim mrežama završio jer je, dok je objašnjavao situaciju s tenisačem Novakom Đokovićem, mahao reketom.

Mnoge gledatelje RTL Direkta iznenadilo je kada su u ulozi voditelja vidjeli novo lice u ponedjeljak i utorak. Riječ je o Ivanu Vrdoljaku (36) koji je zamijenio Zorana Šprajca (54) koji obično vodi tu emisiji. Nije otkriveno zašto se Šprajc nije pojavio na poslu.

Vrdoljak je bio tema komentatora na društvenim mrežama jer je, dok je objašnjavao situaciju s tenisačem Novakom Đokovićem mahao reketom. 

"Nadomak smo raspleta u petom setu između najboljeg svjetskog tenisača i australske vlade. Ako kojim slučajem niste pratili, ovo je kratki sažetak meča. Prvi servis ispucao je australski premijer još prije mjesec dana kad je na novinarska pitanja odrješito odgovorio kako nema šanse da će Đoković moći u Australiju na temelju medicinskog izuzeća", započeo je Vrdoljak i zamahnuo reketom. Nakon toga je izveo i bekhend, a uslijedilo je još mahanja reketom. Korištenje rekvizita u studiju nekim se gledateljima svidjelo, dok drugi nisu bili baš oduševljeni, a svoje su mišljenje iznijeli na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

''Ovaj je voditelj toliko smiješan da će mi zgaditi RTL", Ma što se glupiraš s tim reketom, postavi se pametnije misliš da si pametan...", "Ovo je promjena... Sviđa mi se pristup ovog voditelja... Za sada", "Bez Zorana i Mojmire nije to – to", samo su neki od komentara koje su o ovoj temi napisali gledatelji. 

 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Ivan Vrdoljak inače je voditelj RTL-ove informativne emisije ''RTL Danas''. U listopadu se pisalo kako se oporavlja od operacije kojoj je podvrgnut. Naime, Ivan je operirao kralježnicu, a zahvatu se podvrgnuo zbog nesnosnih bolova koje je trpio. 

Podsjetimo, Ivan je od 2017. godine bio u vezi s voditeljicom sportskih minuta na RTL-u Ivonom Hemen, a njihovoj ljubavi došao je kraj. Što je presudilo njihovoj ljubavi, za sada nije poznato, a tako će vjerojatno i ostati jer svoj privatan život nikada nisu pretjerano voljeli izlagati u javnosti.  Njihova ljubav rasplamsala se upravo na hodnicima RTL-a.  – Imamo iste interese i veoma smo slični po pitanju brojnih stvari, tako da smo vrlo brzo kliknuli. Pokoji ručak i kava na pauzi odradili su svoje – kazala nam je Ivona u jednom od intervjua. Jedno drugome bili su velika podrška kako u poslu tako i izvan njega.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

 

 

Komentara 11

MR
mrkvax
09:27 12.01.2022.

Pa koliko ovaj Šprajc mjesečno radi...?Kakav je to radni odnos...? Mislim da Šprajc ili ti Jovanović polako postaje influencer...

MM
mmaraci4
10:00 12.01.2022.

nit gledam nit ću gledati

KU
Kuki
09:39 12.01.2022.

Nema do g. Jovanovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije