Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova romansa?

Maria iz 'Gospodina Savršenog' pojavila se i u njemačkom realityju u kojem je bila na spoju s poznatom zvijezdom

Foto: RTL
1/4
06.12.2022.
u 00:13

Sada se okušala i u njemačkom reality formatu "Swipe Match Love" u kojem se družila s poznatom njemačkom reality zvijezdom Calvinom Kleinenom.

Maria Horvat bila je natjecateljica u showu "Gospodin Savršeni" u kojem je pokušavala osvojiti srce Tonija Sćulca.  Nakon što je show završio Maria je dobila jedan televizijski angažman u modnoj emisiji baziranoj na TV prodaji, a ona je bila zadužena kao voditeljica za prezentaciju modnih artikala iz raznih kolekcija.

Sada se okušala i u njemačkom reality formatu "Swipe Match Love" u kojem se družila s poznatom njemačkom reality zvijezdom Calvinom Kleinenom. Kaže kako nije planirala sudjelovati u ovom realityju i kada je dobila poruku od Calvina u kojoj je poziva na spoj, mislila je kako je riječ o šali. Nakon kraćeg dopisivanja Maria je pristala sudjelovati, a za RTL je opisala kako je izgledao spoj sa slavnom reality zvijezdom.

- Bilo je romantično, vozili smo se kočijom. Atmosfera je bila opuštena, a najsmješnija scena je bila kada je Calvin kupio crveno vino kako bi upotpunio romantiku kada smo gledali zalazak sunca. No, naime, nije ponio čaše. - rekla je Maria. Calvina je opisala kao pravog gospodina i rekla je kako unatoč slavi nije umišljen. Hoće li se dogoditi nešto više između njih dvoje Maria sumnja jer je ona u Hrvatskoj, a on u Njemačkoj. - To ne znači da  se možda nećemo negdje sresti u budućnosti - dodala je na kraju Maria. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

 

Komentara 1

RO
romobil
07:08 06.12.2022.

Može li banalnije i blesavije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije