Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provocirala

Ivana Knoll u zavodljivom izdanju uputila znakovitu poruku Japancima uoči utakmice s Hrvatskom

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/14
05.12.2022.
u 15:37

Ivana je podijelila fotografiju nastalu u japanskom restoranu u Dohi na kojoj je pozirala u navijačkom izdanju koje se sastojalo od uskog topa na naše poznate crveno-bijele kvadratiće. Isti uzorak imala je i na ukrasu koji je stavila u kosu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll spremna je za utakmicu Hrvatske i Japana na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a to je pokazala i na svojim društvenim mrežama. Ivana je podijelila fotografiju nastalu u japanskom restoranu u Dohi na kojoj je pozirala u navijačkom izdanju koje se sastojalo od uskog topa na naše poznate crveno-bijele kvadratiće. Isti uzorak imala je i na ukrasu koji je stavila u kosu. Naša najvatrenija navijačica u Dohi je uživala u japanskim specijalitetima, a nogometnim reprezentativcima ove zemlje uputila je i znakovitu poruku.

- Japan, mi smo spremni za vas! – poručila je. Odmah su joj se javili brojni i obožavatelji. „Volimo te", "Idemo Hrvatska", "Sayonara Japan", pisali su.

Inače, Ivana je svojim provokativnim navijačkim izdanjima u Kataru privukla pažnju brojnih svjetskih medija i od početka prvenstva stekla je više od 500.000 novih pratitelja na Instagramu te ih sada ima više od milijun.

Knoll zdušno bodri Vatrene na ovom Svjetskom prvenstvu, a tijekom navijanja pokazala je različite upečatljive modne kombinacije. U šetnji ulicama pokazala je i bikinije na kvadratiće te mini haljine, a u prvi plan je došla njezina ženstvena figura i bujne grudi

Ivana reprezentaciju bodri od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u navijačkim izdanjima obišle su svijet te je dobila nadimak naše najvatrenije navijačice.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

Ključne riječi

Komentara 4

ER
EroK
20:01 05.12.2022.

Fuj!

BA
banini
08:04 07.12.2022.

Al pozna Vlahovića iz srpske repke i poslala mu lijepi filmić.

DU
Deleted user
16:45 05.12.2022.

ova kao ulješura uvijek izroni pred WM i onda opet nestane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije