Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Brak na prvu"

Liječnica pozirala u donjem rublju, a pratitelji je raskrinkali s kim je u hotelskoj sobi

Foto: RTL
1/25
20.03.2024.
u 17:02

Liječnica Petra Meštrić, koja je sudjelovala u showu "Brak na prvu" objavila je seksi izazovne fotografije, a pratitelji su primijetili jedan zanimljiv detalj.

Bivša natjecateljica showa "Brak na prvu", liječnica i influencerica Petra Meštrić na društvenoj mreži Instagram svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je pokazala kako pozira u luksuznoj hotelskoj sobi noseći samo kućni ogrtač ispod kojeg se nazirao njezin bujni dekolte i grudnjak. Petra je nazdravila časom šampanjca, a njezini pratitelji su primijetili da je još jedna čaša na noćnom ormariću iza nje.

- A čija je druga čaša? - zanimalo je jednog pratitelja. - Vjerojatno od osobe koja slika - odgovorila mu je Petra. U komentarima ispod javila se i Petrina prijateljica. - Moja je čaša gospodine - kazala mu je ona, a sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, često se druži s Petrom. 

Iskreno su prijateljice otkrile da su uživale u luksuznom hotelu, a o iskrenosti se Petra oglasila u opisu fotografije. - Suprotno mišljenju mnogih ne mislim da je iskrenost vrlina. Ona sirova istina čak mi je i vrlo teško probavljiva. U današnjem svijetu dok gotovo svi uče neke načine komunikacije ‘što na umu to na drumu‘ mi djeluje čak i primitivno - započela je liječnica. - Jednostavno, u modernom svijetu kad postoji toliko lijepih, šarenih papirića da upakiramo nešto, voditi se krajnje barbarskim metodama smatram nedostatkom osnovnih komunikacijskih vještina - dodala je.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/7

 

- A isti ti ljudi, koji vrijeđaju direktno, osobno shvate ‘kritiku‘ koja je možda rečena na neku situaciju generalno. Pa opet vraćaju po osobnoj osnovi. Jer odvajanje osobnog od generalnog postalo je izgleda preteško... - zaključila je. 

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

 

Komentara 5

DA
darko122
18:34 20.03.2024.

Eeee, tek sada shvačam da je moja pokojna susjeda bila u pravu, govorila je ak se bedak rodi, bedak i umre, možeš hodati u školu cijeli život, ak si bedak, bedak si za uvijek, nema ti pomoći, jer to je priroda od majmuna čovjeka napraviti nemreš pa nemreš.

BP
Besposlen pop
07:42 21.03.2024.

Ne misli da je istina vrlina, a takva joj je i objava/komentari na Instagramu. Dvije prijateljice piju pjenusac u bračnom krevetu luksuznog dubrovačkog hotela, moš mislit!

Avatar Tombstone
Tombstone
02:18 21.03.2024.

Kako se ispod ogrtaca nazirao bujni dekolte???? I kako dekolte, u prijevodu izrez odjece, moze biti bujan? Ili vi ne znate sto znaci rijec ili pojma "dekolte"? Nazirale su se size, po medicinskom rijecniku "parni organ na grudima zene". Dakle ne dekolte, ne grudi, nego sise. No po vama je svaka Hrvatska rijec za dijelove ljudskog tijela je neprihvatljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije