Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki zaokret

Erna iz 'Braka na prvu' se udala, preselila se u Nizozemsku, a evo i gdje radi

Foto: RTL
1/6
20.03.2024.
u 16:01

Erna Hrnjić radi u laboratoriju za dijagnostiku i biotehnologiju. Njen suprug je Nizozemac, te njihova priča traje tri godine.

Iako su je u showu 'Brak na prvu' eksperti spojili s Edinom Bešićem, Erna Hrnjić iz Teslića u Bosni i Hercegovini nije u njemu pronašla svoju srodnu dušu. Erna nije bila omiljeno lice u showu, gledatelji bi je često obasipali negativnim komentarima, no ona se na to nije obazirala. Naime, nekima je zasmetalo što je kazala kako Edin nije 'pravi muškarac'.

 

Nakon sudjelovanja u showu, Hrnjić je počela puno putovati, pa je tako pokazala da je bila u Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj... Ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, uživa u životu, a tamo je otkrila da joj se dogodila ljubav nakon showa. Iako nije poznat identitet njenog odabranika, Erna često s njim objavljuje fotke. 

VEZANI ČLANCI:

Sada je otkrila i neke detalje o svojem životu. Naime, Erna se udala i preselila u Nizozemsku. 
- S vremenom se dosta toga posložilo, a od siječnja ove godine dobila sam nizozemsko državljanstvo tako da živim i radim u Nizozemskoj - rekla je za RTL.hr te dodala da radi u laboratoriju za dijagnostiku i biotehnologiju.
Njen suprug je Nizozemac, te njihova priča traje tri godine.

- S obzirom na to da je moj muž Nizozemac i naša priča traje skoro tri godine, moje preseljenje ovdje nije bila slučajna odluka nego nešto na čemu smo radili proteklih godinu dana (polaganje jezika, rješavanje potrebne papirologije). Bilo je potrebno dosta truda i vremena, ali na kraju se sve posložilo i sada smo na istoj adresi. 

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije