Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodljiva Lile

Lidija Bačić snimila seksi video u kupaonici i oduševila obožavatelje

02.06.2018.
u 11:19

Video na kojem je u kupaćem kostimu kroz samo nekoliko sati pogledan je preko 13 tisuća puta.

Pjevačica Lidija Bačić obožavatelje je počastila novim zavodljivim videom koji je u nekoliko sati od objave na Instagramu pogledan više od 13 tisuća puta.

Splitska pjevačica često koristi društvene mreže kako bi se pohvalila seksi fotografijama, a nedavno je predstavila spot za novu pjesmu "Tri minute"  koji također pršti zavodljivim kadrovima.

 

 

#planetlille #istasiglas

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

Na videu koji je jučer objavila pohvalila se svojom istesanom figurom u kupaćem kostimu, a obožavatelji su joj poručili da je lijepa kao i uvijek.

U subotu 9. lipnja Lidija nastupa na CMC festivalu u Vodicama i tada će pjevati svoj novi hit "3 minute", a nakon toga je čega dugo radno ljeto i nastupi od Ljubljane do Dubrovnika. 

1/18

Komentara 19

BU
Budak
12:26 02.06.2018.

Ona za 500 EUR oduŠevi svakoga.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
12:58 02.06.2018.

„...Lidija Bačić snimila seksi video u kupaonici i oduševila obožavatelje...“___Ma nije to ništa, Severina je snimila sex(i) video na jahti i zgrozila naciju...

ČI
čikaga
16:33 02.06.2018.

Više nije važna kvaliteta pjevanja već sise i guza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije