Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedni darovi

Meghan i Harry moraju vratiti vjenčane darove vrijedne 44 mil. kuna

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.06.2018.
u 20:28

Pravilo je kraljevske obitelji da njihovi članovi ne smiju primati tako vrijedne poklone od osoba koje ne poznaju.

Vrijedne poklone dobili Meghan Markle i princ Harry povodom svog vjenčanja, ali ne smiju ih zadržati.

Riječ je o poklonima čija se ukupna vrijednost procjenjuje na oko 44 milijuna kuna. Pravilo je kraljevske obitelji da njihovi članovi ne smiju primati tako vrijedne poklone od osoba koje ne poznaju.

Par zna da mnoge tvrtke koje su ih darivale vide u ovome mogućnost da se besplatno promoviraju, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa žele to izbjeći.

Treći razlog zbog kojih se odbijaju pokloni nepoznatih osobe leži u sigurnosti, jer uvijek postoji mogućnost da netko želi i nauditi.
Od gostiju koji su bili prisutni na samom vjenčanju Meghan i Harry su zatražili da umjesto darova uplate donacije dobrotvornim organizacijama.

1/21

 

Komentara 10

MI
midea
22:35 01.06.2018.

Zašto ne pišete o HDZu i 22 milijuna kuna koje su maznuli a nikada vratili u državni proračun ????

DO
domxerex
23:46 01.06.2018.

Hahaha! Da je samo HADZ i da je samo 22 miliona! Bilo bi to prelijepo i predobro. Između 22 milijarde i 222 milijarde nako mi se čini da je od 1945 na ovamo marnuti iznos puno bliži onom drugom ako ne i veći. A lapao je tko je stigao. Najglasniji su oni čiji su očevi i djedovi nesmetano krali 46 godina i sada viču samo zato što više ne mogu kako hoće i jer netko drugi lapa ono što bi oni htjeli. Lopovi i jedni i drugi, očevi i djedovi komunisti i jednima i drugima. NEma razlike osim što jedni bolje lapaju a drugi bolje viču.

Avatar Ilminna
Ilminna
01:21 02.06.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije