Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čista ljepota

Kraljice sapunica privatno ne vole glamur i šminku

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/9
27.04.2018.
u 08:09

Tri prekrasne glumice koje iz tjedna u tjedan mnogobrojnu publiku serije “Čista ljubav” drže prikovanu uz televizor uživaju u onome što rade

Iako je još u ožujku pala zadnja klapa najgledanije domaće serije “Čista ljubav”, nove intrige iz tjedna u tjedan nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a zasigurno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim ni glumice Nives Celzijus, Sementa Rajhard i Tara Rosandić.

Što god da 36-godišnja Nives napravi, ne prođe nezapaženo. Atraktivnost je drugo ime popularne Zagrepčanke koja nije velika pobornica šminkanja.

– Volim dekorativnu kozmetiku i jedna sam od onih žena koja bi sve rado imala, a većina toga nije joj potrebna – izjavila je Nives.
– Moj je maksimum krema za lice, ali zato moja prijateljica Tanja, koja zna koliko sam lijena kad je njega tijela u pitanju, sve ostalo odradi u kozmetičkom salonu – ističe.

Manje provokativnih objava ima Sementa Rajhard, pjevačica i glumica u čiji smo se talent i ljepotu uvjerili najprije u showu “Hrvatska traži zvijezdu”, a zatim i u seriji “Stella” u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga.

– Estrada i popularnost zapravo me ne brinu, odnosno nije mi cilj biti slavna, nego umjetnica. Glazba i gluma najviše me zanimaju kao umjetnost, kao dio mojeg života i, nadam se, budućeg posla – izjavila je 29-godišnja Sementa. Lijepa Sementa baš poput Nives trudi se nanositi što manje šminke, ali ima svoj omiljeni – ruž, parfem i kremu.
– Nisam tip koji voli mijenjati stilove, oduvijek volim i nosim isto – rekla je zvijezda serije koja se nedavno zaručila za ekonomista Vanju Brundulu.

Treća, no i ne manje bitna ljepotica serije je Tara Rosandić koja tumači glavnu ulogu. Ova 30-godišnja nagrađivana glumica kao mala imala je ideju baviti se nečim drugim, no gluma je pobijedila. Tara tvrdi da je mnogo naučila od vizažistica na setu.

– Cure su svetice! Sada sam sigurnija u to što mi stoji, a da cure nisu, tako svetački strpljivo, isprobavale na meni, nikada to ne bih znala – ističe lijepa Tara. 

Komentara 3

MU
Muncimir
08:17 27.04.2018.

Pa naravno, to su čedne žene i uzorite majke.

Avatar southman
southman
08:18 27.04.2018.

Baš "sapunice" !

MG
mato.greganic
08:29 27.04.2018.

Domaće serije kao i Turske ne gledam..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije