Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
scijentologija

Kći slavnog glumca priznala kakav je tretman imala u sekti

Foto: Profimedia
1/3
27.03.2019.
u 21:09

Modna dizajnerica Isabella Cruise Kidman, kći glumačkog dvojca Toma Cruisea i Nicole Kidman, otkrila je što joj je sekta značila i zbog čega je sve zahvalna.

U pismu kojeg je podjelila s članovima scijentološke crkve, modna dizajnerica Isabella Cruise Kidman, kći Toma Cruisea i Nicole Kidman, govori o svom revizorskom poslu u Crkvi Scijentologije.

Podsjetimo, Cruise i Kidman su rastavljeni od 2001. godine, a također imaju i 24-godišnjeg sina Connora.  Revizor u samoj Crkvi prolazi kroz opsežan trening kako pomoći drugim članovima kroz periode intenzivnog samo-ispitivanja pomoću elektroničkog uređaja E-metra.

U svom svjedočanstvu napisanog za londonsku granu organizacije, 26-godišnja Bella opisuje kako je 'trening bio upravo ono što je trebala'. -Ovo je upravo ono što sam tražila. Dio koji je nedostajao. Odjednom je sve počelo imati smisla – napisala je i dodala:

- Svi trebaju ovo napraviti. Teško je. Puno je truda. Prvo je tu nekoliko slomova i trčanje do kupaonice dok imaš mini-epizodu, ali sve to vrijedi jer prođeš kroz to – očarano je posvjedočila.

U nastavku pisma zahvalila se svom ocu i teti Cass Mapother. – Bez vas bi se vjerojatno utopila u svojim problemima i nosili ste me kroz sve. Trebala sam cijelu obitelj i organizaciju da ovdje dođem – tvrdi Bella koja se još zahvalila i crkvenom poglavaru Davidu Miscavigeu i osnivatelju Scijentološke crkve L. Ronu Hubbardu.

Bella se oduvijek klonila svijetla javnosti, osim kad je 2015. godine uplovila u bračnu luku s Maxom Parkerom. U veljači prošle godine je lansirala modnu liniju BKC (Bella Kidman Cruise). Cruise i Kidman oduvijek poštuju privatnost svoje djece, a u srpnju 2018. godine izvor za People je rekao kako glumac 'voli svu svoju djecu i svatko od njih ima pravo na svoju priču'.

Pogledajte koji poznati Hrvati svjedoče vjeru.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Dadinho
Dadinho
21:22 27.03.2019.

Kad ti sprže i isperu mozak nije čudno da misliš da to upravo to što trebaš,to se zove KONDICIONIRANJE!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:30 27.03.2019.

Ona će lansirat modnu liniju a svoju ne može dovest u red ?

CI
cigo1983
22:14 27.03.2019.

Nazalost ,jedan poznanik dosao kao i sam u Njemacku da pokusamo zivjeti dostojanstvenije(ne bolje) nego u Hrv.i diklic ni manje ni vise zaglavi u toj sekturini!!!!Sto vise citam da shvatim kako se ljudi lijepe na te isprazne price,ja majke mi sve manje kuzim!!Bojim se da je jedino bar povrsno objasnjenje da su pukli,pa se neki takvi ubiju,neke rokaju terapijama po ustanovama,a neki traze srecu u sektama!!!Strasno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije