Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa pjevačica

Kći našeg bivšeg premijera privukla je pažnju plavim korzetom koji je istaknuo njezine trbušnjake

Foto: instagram
1/8
19.03.2022.
u 21:30

Ella Orešković dva puta je okušala sreću na Dori, studira psihologiju i na Instagramu ima vjernu vojsku pratitelja.

Ella Orešković, kći bivšeg premijera Hrvatske Tihomira Oreškovića prije dvije godine imala je svoj debi nastup na Dori i počela je tada graditi svoju glazbenu karijeru. Na Dori se predstavila i ove godine s pjesmom  If You Go Away' i osvojila je deseto mjesto. Osim lijepim glasom 23-godišnja Ella pažnju privlači i svojom skladnom figurom koju često u prvi plan stavlja u svojim Instagram objavama.

Nova Ellina objava od njezinih obožavatelja je dočekana samo komplimentima kako odlično izgleda, a na fotografiji koju je objavila Ella je na sebi imala tamnoplavi korzet koji je bio do trbuha i isticao njezine trbušnjake, a korzet je kombinirala s kariranim hlačama.  - Omg prezgodna! - bio je jedan od komentara. Nedavno je pričala o svom ocu i smeta li je što se stalno spominje kako je kći bivšeg premijera.

 

- Moj je tata bio premijer u određenom trenutku našeg života. Ljudima će to uvijek biti zanimljivo, tako da mi, moram priznati, to ne smeta - rekla je mlada pjevačica koja je rođena u Kanadi, a u Hrvatsku se doselila prije 13 godina. Iako obožava glazbu i pjevanje, posvetila se obrazovanju na drugom području jer smatra da je teško ostvariti uspješnu glazbenu karijeru. Dodajmo i da bivši premijer i njegova supruga Sanja, uz Emmu i Ellu, imaju i dva sina, Jakova i Filipa. Nakon završetka srednje škole Ella je upisala studij psihologije u španjolskom gradu Murcia. – Mislim da je uvijek dobro imati nešto sa strane u slučaju da glazbena karijera ne uspije. - rekla nam je u jednom intervju. 

VIDEO: Ovo su najbolji trenuci sa sinoćnje Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije