Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16. prosinca

Slavna glumica organizira aukciju svoje odjeće i nakita

Joan Collins
Foto: NI Syndication/PIXSELL
1/4
09.12.2015.
u 11:49

Među predmetima koji će se ponuditi na dražbi na Beverly Hillsu je i prsten što ga je glumica nosila u američkoj sapunici "Dinastiji"

Američka glumica britanskog porijekla, Joan Collins (82) odlučila je 16. prosinca na aukciji u Los Angelesu prodati dio svoje odjeće i nakita, piše BBC.

Među predmetima koji će se ponuditi na dražbi na Beverly Hillsu je i prsten što ga je glumica nosila u američkoj sapunici "Dinastiji" u kojoj je glumila spletkaricu Alexis.

Njezinim fanovima bit će ponuđeno i nekoliko ljubavnih pisama koja joj je svojedobno pisao glumac Warren Beatty.

Na pitanje je li joj bilo teško odabrati odjeću za aukciju, Collins je odgovorila da nije, objasnivši da su joj "ormari prepuni" te da je "morala napraviti malo mjesta u njima". 

>>Joan Collins: Prijatelj bivšeg muža prisilio me da uzmem kokain

>>Joan Collins bdije nad svojom ozlijeđenom kćeri

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije