Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEVOJKA JOŠKA LOKASA OTKRIVA

Jelena Katarina Kapa: Radujem se svom vjenčanju i jedva čekam da me tata otprati do oltara

Jelena Katarina Kapa i Joško Lokas
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
21.11.2016.
u 16:34

Par je u vezi više od godinu dana, a Jelena je istaknula kako njezina obitelj obožava Joška jer je drži kao kap vode na dlanu. Dodala je i kako bi voljela ljetno i romantično vjenčanje uz najdraže prijatelje

Jelena Katarina Kapa proteklog je vikenda snimila kampanju za salon vjenčanica Nancy, u povodu gostovanja izraelskog brenda Julie Vino. Tom prigodom je za portal Scena.hr kazala i kako ljubav između nje i Joška Lokasa nije opterećena idejom braka.
– Smatram da se vjenčanjem između nas neće ništa znatno promijeniti, osim mog prezimena. Volimo se i jedno drugom smo najveća podrška pa želim da se tako i nastavi. Živimo, volimo se, uživamo i čuvamo našu zajednicu. On je moj, ja njegova i to divno funkcionira – kazala je Jelena za Scena.hr.

Drži je kao kap vode na dlanu
Par je u vezi više od godinu dana, a Jelena je istaknula kako njezina obitelj obožava Joška jer je drži kao kap vode na dlanu. Dodala je i kako bi voljela ljetno i  romantično vjenčanje uz najdraže prijatelje.
– Velika mi je želja da me tata doprati do oltara. Vjerujem da će taj put biti pun ljubavi i suza radosnica. Za mene je brak poseban, sveti korak u vezi. Ne bježim od njega, niti ga forsiram, vjerujem da će se dogoditi kad-tad i neizmjerno mu se radujem. Raduje me prilika da pred Bogom i svojim najbližima uzdignem ljubav – otkrila je Jelena i dodala kako je sigurna da će tijekom vjenčanja promijeniti nekoliko vjenčanica.

>>'Odbila sam se skinuti za Playboy jer je moje tijelo rezervirano samo za Joška i mene'

Komentara 7

DR
De Rossi
07:48 22.11.2016.

Kakva ti paljevina mora biti u glavi da se ideš udati za nekoga tko se već dva puta rastajao i još troje djece ostavio... sigurno će sa takvim sretno živjeti do kraja života...

GE
geez
19:44 21.11.2016.

tko je ovo?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:56 22.11.2016.

A micek, kaj misliš da ti je to do kraja života s njim? Pa ti si već treća u nizu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije