Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda na ljetovanju

Jasmin Stavros na štakama došao na koncert: Ovo nisam mogao propustiti

Foto: Promo
1/7
14.08.2021.
u 15:15

Nastupio je na Novogradiškom glazbenom ljetu zajedno s Mladenom Grdovićem i Zlatkom Pejakovićem.

Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković nastupili su na centralnom trgu u Novoj Gradiški gdje ih je publika dočekala s velikim pljeskom a oni su ih nagradili s nezaboravnom glazbenom večeri. Jasmin Stavros, ponesen euforijom i reakcijama publike, jedva je dočekao da se popne na pozornicu čak i na štakama sa slomljenom nogom jer ovakvu noć, kaže, nije mogao propustiti.

- Svi mi na sceni jako dobro znamo koliko nam svima treba ovakve međusobne terapije i ljubavi s našom vjernom publikom, a Novogradiško ljeto manifestacija je zbog koje bih ustao i sa samrtne postelje, a ne samo s "običnom" slomljenom nogom koju sam slomio na ljetovanju na Korčuli, kazao je. Po silasku s pozornice brojne obožavateljice preskočile su sigurnosnu ogradu i dočekale ga poljupcima. Ništa lošije kod publike nije prošao ni zadarski grdelin Mladen Grdović s kojim je publika uglas pjevala od prve do zadnje pjesme.

- Zlatka Pejakovića slušao sam još kao dijete, a Stavrosa znam samo kao bubnjara, našalio se Grdović na račun svojih dragih prijatelja i nasmijao sve okupljene. Na kraju ove nezaboravne večeri hrvatske zabavne glazbe, pred publiku je posljednji izašao Zlatko Pejaković čiji su gromki glas i bezvremenski hitovi odzvanjali prostranom slavonskom ravnicom dugo u noć.

- Ova večer, ovaj nastup, ovakva čarobna publika - za mene su duhovna hrana. Ovo mi je produžilo život za barem 20 godina, priznao je rođeni Osječanin i javno se, pjesmom, zahvalio svojim domaćinima Na jubilarno 25. izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta izrazito je ponosan i gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić. - Ako nešto vrijedi, onda to pratite godinu-dvije. No, ako nešto ima zaista istinsku vrijednost, onda traje: 25. izdanje Ljeta je veliki jubilej, ljudi nam pristižu iz svih krajeva Lijepe Naše. Ovo je za nas velika stvar, rekao je Vinko Grgić te otkrio kako sluša svu trojicu mušketira.

VIDEO Pogledajte atmosferu s vjenčanja kćeri Siniše Vuce

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:30 14.08.2021.

Mili Vasiću je pomanjkalo love. Treba mu. Oslabio je. Mora se ići moliti u italiju. Kad ga čujem kako pjeva moram u toalet.

LA
lajh1985
16:12 14.08.2021.

Ulovi Grdovic zlatnu ribicu Zlatna ribica: Ispunit cu ti zelju ako me pustis. Grdovic: Hocu da cijelo more bude bevanda Zlatna ribica: Uuuu pa to je jako tesko da sada cijelo more pretvorim u vino. Ajde daj neku laksu zeljulju ce ribica. Grdovic: Hocu da Hajduk bude prvak. Zlatna ribica: Ajde ti meni radje reci koje bi ti vino umjesto mora ? Bijelo ili crno?

BO
bolnaistina
15:58 14.08.2021.

Kad dedeki misle da su još mladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije