Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica

Tončica Čeljuska (52) pozirala u prirodnom izdanju: Jedna od naših najljepših žena

Pula: Premijera filma "Južni vetar 2 Ubrzanje"
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/6
14.08.2021.
u 10:00

Novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska (52) trenutačno uživa na godišnjem odmoru, a na svojim društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija koje su oduševile njezine pratitelje.

Novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska (52) trenutačno uživa na godišnjem odmoru, a na svojim društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografije koje su oduševile njezine pratitelje.

Tončica u društvu prijatelja uživa u Nacionalnom parku Krka, gdje je s osmjehom na licu pozirala ispod Roškog slapa, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente.

"Nestvarna ljepota", "Zgodnica i diva", "Jedna od naših najljepših žena", samo su neki od komentara.

- Divan ljetni dan u jednom od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova s dragim prijateljima. Prirodne ljepote ove zemlje daleko nadmašuju sve druge njene karakteristike i kvalitete. Bogom dana- napisala je Tončica uz album koji je podijelila na Facebook profilu.

Podsjetimo, voditeljica je nedavno svoje Facebook pratitelje obavijestila da je počela vježbati s osobnim trenerom. U toj objavi je istaknula da cijeli život nešto uči, ali da se baš ne kreće. Dodala je da će na tome trebati raditi duže vrijeme, jer je poprilično zapuštena. 

-Objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. 'Ko preživi, pričat će- otkrila je Tončica tada.

Inače, Čeljuska je na HRT-u od 1994. godine te je prvo radila kao novinarka u gospodarstvenoj redakciji. Danas radi zabavni program, odnosno urednica je i voditeljica emisije 'U svom filmu'. 

Ključne riječi

Komentara 18

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:51 14.08.2021.

Kad je jadna voditeljica, mora se pokazati kao polugola glumica. Priznajem, bolje joj stoji ovo "prirodno izdanje" od njezina frfljanja na ekranu.

PC
Pacta_Conventa
07:45 15.08.2021.

Bila je lijepa dok se nije unakazila botoksom i pumpanjem usana , mozda bi imala pokoju boru ali svejedno bi bila lijepa , ovako je novi Michael Jacskson

Avatar EtTore
EtTore
12:40 16.08.2021.

Kero bi je u lakat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije