Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lajkovi se nižu

Vruća fotka! Tatjana Jurić pozirala u badiću na ležaljci luksuznog hotela. Pratitelji: 'Promijenila si se'

Foto: Nova TV, Instagram
1/10
14.08.2021.
u 11:00

Tatjana je bila odjevena u gornji dio kupaćeg kostima i vruće hlačice, a na licu je imala naočale zanimljivog oblika.

Voditeljica Tatjana Jurić trenutačno je u Španjolskoj, gdje provodi godišnji odmor. Pratiteljima se javila iz jednog luksuznog hotela, gdje je pozirala na ležaljci. Tatjana je bila odjevena u gornji dio kupaćeg kostima i vruće hlačice, a na licu je imala naočale zanimljivog oblika. 

Foto: Instagram

Zgodna voditeljica je uz objavu napisala 'Dobar dan', a u Storyjima koje je kasnije objavila na Instagramu priznala je da joj društvo pravi kolegica Mia Kovačić. 

Fotka Jurić iz hotela skupila je gotovo 4000 lakova, a komentari ne staju. 

"Predivna žena'', ''Ti baš sjajiš'', ''Crna pantera'', "Puno si se promijenila" pišu joj pratitelji. 

Podsjetimo, Tatjana je u studenom prošle godine potvrdila raskid zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Iako su Tatjana i Ivan nakon prekida 2018. ljubavi pokušali dati novu šansu, nije im uspjelo. Sada je ponovno progovorila o prekidu. "Toliko je jednostavno. Kad se nađeš u situaciji da zakoračiš u život spreman i na dobro i na loše, svima svojima javljaš o sreći koja ti se događa, kad znaš koja će ti pjesma kojega datuma u kojoj crkvi svirati, a koja za prvi ples... A onda, gotovo preko noći, opet dođe do promjene i sve moraš povući, onda je sve jasno i to ne traži dodatne komentare" kazala je u jednom intervjuu. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoljubav
12:04 14.08.2021.

Ovo je ona koja sortira građane prema podrijetlu, .... i sliičnim načelima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije