Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI SU

Jasenko Houra u rijetkoj objavi podijelio fotografije supruge Dianne, a imao je poseban razlog

Foto: Instagram
1/10
13.06.2023.
u 19:50

Diannne i Jasenko upoznali su se u Torontu te zajedno imaju kćeri Doru i Mirjanu te sina Ivana Brunu

Gitarist Prljavog kazališta,glazbenik Jasenko Houra (63) proslavio je 30 godina braka s voljenom suorugom Dianne, a fotografijama se pohvalio na društvenim mrežama.  Jasenko rijetko pokazuje svoju obitelj koja čuva svoju privatnost, pa su zato mnogi obožavatelji bili oduševljeni kada su vidjeli ove fotografije sretnog para.

- 30 godina uzajamne ljubavi i povjerenja - napisao je Jasenko na fotografiji.

"Čestitam od srca i neka je tako još 100 godina ljubavi, zdravlja, veselja", "Čestitam na 30 godina poštovanja i ljubavi. Jako ti je lijepa žena", "Čestitam! Neka ih bude još puno", "Čestitamo", pisali su pratitelji. 

Inače, Diannne i Jasenko upoznali su se u Torontu te zajedno imaju kćeri Doru i Mirjanu te sina Ivana Brunu.

VEZANI ČLANCI

O svom sretnom braku sa suprugom u intervju za T portal  je rekao kako se njih dvoje ne svađaju. - Da vam budem iskren, ne svađam se ni ja sa suprugom. To naprosto nema smisla. Znamo kakva je kome uloga u tome da obitelj funkcionira, da djeca stasaju i da budemo sretni. Mislim da će njihov život iz te preslike biti sličan našem. Naravno, to se nikad ne zna i puno puta se zapitaš: 'Jesam li dobar suprug, jesam li dobar otac?' Danas je vrijeme takvo da je bilo kome teško očuvati brak, obitelj. Vrijeme je takvo, svi idu za poslom, novcem, egzistencijom. Nikome nije lako. - rekao je Jasenko. 

Nedavno je Houra podijelio s pratiteljima i kako je njegova kći Dora proslavila 24. rođendan, a tom je prilikom pozirao s njom u tortu. Dora inače surađuje s ocem, te joj u opisu Instagram profila piše da je direktorica njihove obiteljske tvrtke, Houra grupe. Informaciju da je uspješna Dora postala direktorica objavio je sam Jasenko prošle godine. - Proslava Dorina 23. rođendana, kao i nove funkcije direktorice naše nove obiteljske firme, Houra grupa - napisao je tada.  U jednom intervju je rekao kako je njegov najstariji sin u Kanadi gdje se bavi građevinom, a kći Marjana je inženjerka agronomije dok mlađa Dora studira odnose s javnošću na Vernu. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije