Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na knjigu

Janice iz 'Prijatelja': 'Nisam znala u kakvim je Matthew problemima, preživio je nezamislivo'

Maggie Wheeler
Foto: Screenshot
1/9
31.01.2023.
u 22:30

Glumica Maggie Wheeler istaknula je da je unatoč očitim unutarnjim borbama tijekom snimanja serije 'Prijatelji', njezin kolega Matthew Perry uvijek bio besprijekoran profesionalac.

Popularnost serije 'Prijatelji' i gotovo 20 godina nakon završetka ne jenjava, kao ni njezinih zvijezda. Matthew Perry (53), koji je utjelovio sarkastičnog Chandlera, u studenom prošle godine objavio je biografiju u kojoj je pisao o mučnim danima svog života, borbi s ovisnošću i kako se jedva izvukao iz svega toga, a sve se događalo dok je snimao popularnu seriju. Maggie Wheeler (61), koja je glumila njegovu djevojku iritantnog glasa Janice, nije mogla pročitati knjigu jer je bila "preteška i tužna za čitanje". 

Priznala je da u to vrijeme nije znala u kojim je on problemima

- Mislim da je obavio ogroman posao i da je stvarno preživio nezamislivo. Ponosna sam na njega, sretna što je ovdje i mislim da je hrabro to što je napisao knjigu o svemu tome, koja sada pomaže ljudima u sličnim situacijama - izjavila je Maggie, piše Page Six.

Istaknula je da je unatoč očitim unutarnjim borbama tijekom snimanja, on uvijek bio besprijekoran profesionalac.

- Pojavljivao se na poslu čak i kada je bio u najmračnijoj situaciji, pojavio se na poslu sa svojim humorom i talentom. Nikad nije bilo dana kada sam radila s njim na setu, a kada sam se osjećala nesigurno oko toga kako će on sudjelovati u procesu. Bio je na 100 posto, čak i kada se borio - dodala je glumica.

U knjizi 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing', Perry je opisao i kako je jednom prilikom zbog droga došlo do puknuća debelog crijeva zbog čega je dva tjedna bio je u komi i pet mjeseci u bolnici, a nakon što je pušten na kućnu njegu još je devet mjeseci morao koristiti vrećicu za kolostomiju. Liječnici su mu tada davali dva posto šanse za život. 

U novom jednosatnom intervjuu koji je dao Diani Sawyer na ABC-ju otkrio je kako je bio na  6000 sastanaka Anonimnih alkoholičara, 30 godina proveo na terapijama, bio na 15 rehabilitacija i prošao kroz detoksikaciju čak 65 puta. Također, otkrio je da je svoje prvo alkoholno piće popio sa samo 14 godina i da se tada osjećao "kao da je u raju". Do svoje 18. godine pio je svaki dan.

A prvi put kada je probao tabletu za bolove bilo je nakon ozljede na skuteru za vodu. U knjizi je njezino djelovanje opisao kao da "topli med ulazi u vene". Poslije, ovisnost o njima je bila toliko teška da je znao popiti i 55 Vicodina dnevno, a znao je i odlaziti na dane otvorenih vrata prodaje nekretnina samo kako bi ukrao lijekove iz kupaonskih ormarića stranaca.

Diani je otkrio i da je njegova kolegica Jennifer Aniston bila ta koja mu je davala najviše podrške.

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije