Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bolujem uz vrhunski apetit'

Ivana Kindl javila se bolesna iz kreveta i otkrila što jede

Foto: Screenshot/IN magazin
1/17
23.01.2024.
u 18:45

Pjevačica je otkrila pratiteljima da se liječi u krevetu, a u tome joj pomažu kolači koje joj je donijela susjeda

Pjevačica Ivana Kindl (46) se javila pratiteljima na Instagramu i to iz kreveta kako bi ih obavijestila da je bolesna, a liječi se kući jedući kolače koje joj je donijela susjeda. 

„Ovaj put bolujem uz vrhunski apetit, a ovi kolači koje je delala susjeda...Nestaju k‘o gaće u porniću”, napisala je pored fotografije kolača. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, pjevačica je prošle godine izdala novi album "Put k sebi" na kojem se nalazi 10 uspješnih singlova, a u svakom od njih glazbenica govori o jednoj svojoj osobnoj priči, a jedna od dražih pjesama joj je ''Netko k'o me čuva'' za koju je napisala stihove i dio glazbe i kaže kako je to sjajna pjesma o savršenoj ljubavi. U razgovoru za IN Magazin Sanji Doležal je pričala o toj savršenoj ljubavi koju još nije pronašla, te o bivšoj vezi s glazbenikom Alenom Križajem s kojim je zajedno bila 14 godina. 

VEZANI ČLANCI

- Jednog dana vjerujem da će se takva savršena  ljubav i dogoditi. Kad si dugo u vezi misliš da više nećeš moć sam, ali to je varka. U fazi sam da mi ne nedostaje partner, super mi je sa samom sobom i ljudima koji su mi bliski i sa svojim macama, bio mi je potreban taj mir kojeg sad imam - rekla je Ivana u razgovoru sa Sanjom u IN Magazinu. Dodala je kako nije lako nakon prekida, ali joj je lakše u ovim godinama podnijeti ljubavne padove i prekide. 

Pjevačica je u studenome 2021. godine prekinula 14-godišnju ljubavnu vezu s glazbenikom Alenom Križajem (43) i tada nam je Ivana rekla:  - Točno je da nismo više zajedno, a to se "kuhalo" već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegova stana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima. 

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojim ćete trgovati'

Ključne riječi

Komentara 4

CI
CiskoTheKid
15:25 19.04.2024.

Stari, vidi se na njoj da godine idu tika taka. A nije ništa postigla da bude zvanična. Žalosno je kaj si nemre sama delati nekaj za popapati nego treba susede. Nula od osobe, super pjevačica. Jel nekom malo baca na pekinezera?

Avatar mrbr
mrbr
08:35 24.01.2024.

Odlična glazbenica.

Avatar rubinet
rubinet
19:50 23.01.2024.

"s kojim je zajedno bila 14 godina. "...Bila je s njim zajedno,a ne odvojeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije