Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noel gallagher

Glazbenik koji se razveo nakon 12 godina braka iskreno o bivšoj: Samo bicikl nije još uzela od mene

Foto: Profimedia
1/6
23.01.2024.
u 14:25

Noel, koji je Saru oženio u lipnju 2011. godine preselio se ubrzo iz njihovog zajedničkog doma u Hampshireu i sada živi u sjevernom Londonu. O razvodu rijetko javno daje izjave, no ovaj put je otkrio neke detalje o samačkom životu.

Glazbenik Noel Gallagher, zvijezda benda Oasis razveo se prošle godine nakon 12 godina braka od supruge Sare MacDonald. Glazbenik i njegova bivša supruga glazbena publicistica  u zajedničkoj izjavi za medije potvrdili su tada ovu vijest i kazali kako im prioritet ostaju njihova dva sina.  Noel, koji je Saru oženio u lipnju 2011. godine preselio se ubrzo iz njihovog zajedničkog doma u Hampshireu i sada živi u sjevernom Londonu. O razvodu rijetko javno daje izjave, no ovaj put je otkrio neke detalje o samačkom životu. 

- Mogu sjesti na bicikl i otići do King‘s Crossa, spustiti se do kanala na Longfield Roadu i onda se popeti na kanal ispred kuće moje divne bivše žene i mahati joj. Samo taj bicikl nije još uzela od mene -  rekao je. Dodao je i da više ne živi u apartmanu kojeg je plaćap 2500 funti dnevno u Claridge's hotelu. Tamo je čekao da se renovira njegov novi doma koji se nalazi u Maida Valeu. 
Inače, kako je rekao poznanik za britanske medije, vijest o razvodu je bila tužna, no Noel i Sara pokušavali su oko svega biti civilizirani, zbog svoje djece, Donovana i Sonnyja.

VEZANI ČLANCI:

Upoznali su se još 2000. godine u jednom klubu na Ibizi, godinu dana prije no što se Noel rastao od svoje prve supruge Meg Mathews s kojom ima kći Anais. Oni su u braku bili četiri godine
Dok su bili u vezi bili su poznati po žestokom partijanju s Kate Moss i Sadie Frost. No nakon što su se rastali, mediji su tvrdili da je Noel Meg prevario sa Sarom, no oni tvrde da se to nije dogodilo, već da glazbenik više nije mogao tolerirati Mathewsino ponašanje. 
Noel i Sara nakratko su prekinuli 2002. jer je ona rekla kako je glazbenik predjetinjast za nju i da se ne bi mogla udati za njega, no ubrzo su se pomirili, 

Njegov brat Liam, s kojim je godinama bio u bendu i s kojim je također godinama u svađi nije se slagao sa Sarom, te su se čak svađali u javnosti. 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna upao je na Doru kao zamjena: 'A jooj, u što se uvali'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije