Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDIE FALCO

Iskrena ispovijest zvijezde hit serije: 'Obožavala sam kokain, a muškarce sam birala na temelju toga piju li'

THE SOPRANOS 2002: Edie Falco, James Gandolfini
Foto: NC1
1/6
05.12.2021.
u 08:00

Postala svjesna svojih postupaka i stanja u kojem se nalazila nakon što se jednom prilikom našla u potencijalno opasnoj situaciji. Naime, pijana je jednom širom ostavila otvorena vrata svoga stana.

Glumica Edie Falco (58) za svoje je uloge prikupila brojne nagrade, poput dva Zlatna globusa, četiri nagrade Emmy, pet Screen Actors Guild nagrada i nevjerojatnih 47 nominacija. 

No, nije sve baš tako sjajno kako se na prvi pogled čini. Naime, glumica je progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom, a uspjela joj je stati na kraj u kasnim devedesetima nakon što je 'dotaknula dno'. Trijezna je već 29 godina, a alkohol joj je, kako je ispričala, bio način borbe s nedostatkom samopouzdanja. No, priznaje da je postala svjesna svojih postupaka i stanja u kojem se nalazila nakon što se jednom prilikom našla u potencijalno opasnoj situaciji te ju je to potaknulo da promijeni svoj način života.

"Godinama nisam okusila alkohol, a onda sam popila svoje prvo piće tijekom studiranja i otkrila sam nirvanu. Alkohol je bio rješenje svih mojih problema, ali i uzrok svih mojih problema. Bila sam velika obožavateljica kokaina, ako bi mi ga netko ponudio jer si ga sama nisam mogla priuštiti. Marihuana mi je samo uzrokovala tjeskobu", rekla je glumica za The Guardian.

Također, otkrila je i da je birala muškarce na temelju toga piju li ili ne.

"Čekala bih da vidim koliko će brzo spomenuti alkohol u razgovoru i tako bih odlučila hoću li se spetljati s nekim ili ne", otkrila je glumica i dodala da je uvjerila samu sebe u to da jednostavno bolje glumi kada je mamurna. Postala je svjesna situacije u koju se dovela kad se jednog dana probudila nakon raskalašenog noćnog izlaska i shvatila da je ostavila širom otvorena vrata stana. U tom je trenutku shvatila da se hitno mora dovesti u red.

A onda je i njezina karijera krenula uzlaznom putanjom pa je glumila u HBO-ovoj seriji "Obitelj Soprano" i u seriji "Sestra Jackie". A prije tog imala je male uloge u visokobudžetnim filmovima, kao što je "Cop Land" Sylvestera Stallonea. 

VIDEO>>Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
08:41 07.12.2021.

Odigrala je odličnu ulogu u seriji koja je ovdje bila popularna i koja ako je suditi po prepoznatljivosti ponašanja likova zapravo treba zabrinuti jednu naciju ona to nije ! Izgleda kako smo uživali u okrutnosti i poželjeli biti Sopranosi ,postati beščutni krimosi kako bi se suprotstavili sirovom sustavu koji nije postao prihvatljiv za obične male ljude. Što se tiče alkohola i droge stvar je jasna . Ona kao glumica uči karakterne uloge i vjerojatno je iz tih razloga došla do spoznaje gdje je zapela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije