Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na njegov račun

Internet se brutalno sprda s Lovrenom: 'Ukinuo HRT kao i Disney +'

Foto: Twitter
1/13
26.02.2024.
u 10:59

Bivši nogometaš Dejan Lovren postao je meta korisnika na društvenoj mreži X nakon što je izjavio za pobjednika Dore: "Demonizam. Fuj"

Bivši hrvatski nogometaš Dejan Lovren komentirao je pobjednika Dore Baby Lasagnu, odnosno Marka Purišića koji je uvjerljivo odnio pobjedu na ovom natjecanju te će pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstavljati Hrvatsku u svibnju na Eurosongu u Švedskoj.

"Uvjerili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", glasio je komentar Dejana Lovrena, koji često zna prokomentirati neku društvenu temu. Prije toga objavio je prilog s Laudato TV-a o demonu. 

Na njegov komentar sada se nižu sprdnje, odnosno zezancije koje su jako nemilosrdne. "Evo Dejan Lovren protiv Baby Lasagne, to se čekalo", "Sad će Dejan Lovren ukinuti preplatu na HRT-u isto kao što je i na Disney +", "Jutro Dejana Lovrena: Popijem nes, pročitam Glas Koncila i kažem: 'Lutko, život je pred tobom'", samo su neki od komentara korisnika na društvenoj mreži 'X'.
Podsjetimo, nakon proglašenja u finalu Dore, Baby Lasagna pobjedu je komentirao i na konferenciji za novinare.

– Mislim, ne volim to toliko, svega ovoga što se događa nisam najveći fan, ali u redu... I to ću odraditi onako hrabro zbog ljudi koji su glasali, vjerovali u mene i molili za mene – na početku je rekao pjevač.

– Nisam vjerovao, nisam još razumio kako funkcionira glasovanje. Ali sam sam sebe uvjeravao da nije gotovo dok ne čuješ to ime – Baby Lasagna – do tada nije gotovo – dodao je pobjednik Dore. Pitao je dečke iz Leta 3 za savjet kako je njima bilo, a oni su mu rekli da je bilo borbeno.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

– Ne gledam baš nikoga kao konkurenciju, niti na  ovoj Dori, a ovo što smo treći na kladionicama i dalje je super vijest. Moglo je biti lošije, tako da sretan sam što mi to sada kažete – napomenuo je Baby Lasagna. Otkrio je kako mu je najdraža slovenska pjevačica koja je nastupila u show programu druge polufinalne večeri, ali da je ne smatra svojom konkurencijom te da su dosta slični po pitanju stila.

 

1/9

 

– Ispalo je lijepo, ali za početak bih joj mogao pružiti ruku jer se nismo još upoznali – odgovorio je pjevač na pitanje u vezi Zsa Zse koja je odustala od natjecanja i tako njemu prepustila mjesto na Dori. Komentirao je česta uspoređivanja s prošlogodišnjim nastupom finskog predstavnika: – Nije mi bilo ni na kraj pameti da će me uspoređivati s Kaarijom što se tiče ovih puf rukava jer su ovi rukavi kao hrvatska nošnja, a mi smo ih samo malo podebljali. 

– Obitelj je uvijek prva pa njoj posvećujem pobjedu – rekao je Marko nakon čega se rasplakao, ali do sada nije uspio pričati s djevojkom Elizabetom, samo ju je zagrlio. 

– Samo mi je jedna misao u glavi, a to je puta deset, sve podebljati, ali opet trebam se sastat s timom i vidjet što je bilo dobro i što možemo poboljšati – zaključio je pjevač na moguće izmjene nastupa na eurovizijskoj pozornici.

 

VIDEO: Josip Senta iz The Splitters nakon probe na Dori

Ključne riječi

Komentara 48

JM
JMN
11:41 26.02.2024.

Ja vidim sprdnju u tome da je nekome posao javiti svima da se "internet sprda", tj. da se bezimena rulja narugala osobi koja se drznula javiti da joj smeta nešto ružno.

OL
olujasviholuja
11:47 26.02.2024.

Dora i Eurosong su propagatori nastranosti,podrška Lovrenu

BU
burza
11:29 26.02.2024.

Svatko ima svoj ukus glazbe i ima to pravo izraziti kao i vi koji idu na priju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije