Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon statusa

Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
26.02.2024.
u 09:21

Dejan Lovren komentirao je pobjednika Dore. Nije dugo trebalo da Baby Lasagna odgovori. On kaže da je njemu vjera bitna u životu, ali i obitelj.

Osvajač svjetskog srebra i bronce, bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren komentirao je pobjednika Dore, Marka Purišića koji je nastupio kao Baby Lasagna i odnio pobjedu na ovom natjecanju za pjesmu Eurovizije s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Dejan je objavio na Instagramu snimku Baby Lasagne iz backstagea i podijelio status. 
"Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", stoji u Instagram Storyju ovog nogometaša. 
Nije dugo trebalo da Baby Lasagna odgovori. On kaže da je njemu vjera bitna u životu, ali i obitelj. 

- Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se 'potruditi' da me upozna i da vidi da sam baš obratno od toga - izjavio je za 24 sata.

Foto: Instagram

- Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj. Volim svoju obitelj, s njima sam u dobrim odnosima - kazao je Baby Lasagna. 
Podsjetimo, nakon proglašenja u finalu Dore, Baby Lasagna je pobjedu komentirao i na press konferenciji. 

VEZANI ČLANCI: 

- Mislim, ne volim to toliko, svega ovoga što se događa nisam najveći fan, ali u redu i to ću odraditi onako hrabro zbog ljudi koji su glasali, vjerovali u mene i molili za mene - na početku je rekao pjevač. - Nisam vjerovao, nisam još razumio kako funkcionira glasovanje. Ali sam sam sebe uvjeravao da nije gotovo dok ne čuješ to ime "Baby Lasagna", nije gotovo - dodao je pobjednik Dore. Pitao je dečke iz Leta 3 za savjet kako je njima bilo, a oni su mu rekli da je bilo borbeno.
- Ne gledam baš nikoga kao konkurenciju kao i na ovoj Dori, a ovo što smo treći na kladionicama i dalje je super vijest, moglo je biti lošije tako da sretan sam što mi to sada kažete - napomenuo je Baby Lasagna i otkrio kako mu je najdraža slovenska pjevačica koja je i nastupila u show programu druge polufinalne večeri, ali da je ne smatra svojom konkurencijom te da su dosta slični po pitanju stila.

GALERIJA Pogledajte kako je izgledala Dora 2024.

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/116

- Ispalo je lijepo, ali za početak bih joj mogao pružiti ruku jer se nismo još upoznali - odgovorio je pjevač na pitanje u vezi Zsa Zse koja je odustala od natjecanja i tako njemu prepustila mjesto na Dori. Nastavio je u vezi čestih uspoređivanja s prošlogodišnjim nastupom finskog predstavnika: - Nije mi bilo ni na kraj pameti da će me uspoređivati s Kaarijom što se tiče ovih puf rukava jer su ovi rukavi kao hrvatska nošnja, a mi smo ih samo malo podebljali. 
- Obitelj je uvijek prva pa njima posvećujem pobjedu - rekao je Marko nakon čega se rasplakao, ali do sad nije uspio pričati sa djevojkom Elizabetom te da ju je samo zagrlio. 
- Samo mi je jedna misao u glavi, a to je puta deset, sve podebljat, ali opet trebam se sastat s timom i vidjet što je bilo dobro i što možemo poboljšat - zaključio je pjevač na moguće izmjene nastupa na eurovizijskoj pozornici.

VIDEO Baby Lasagna u suzama: 'Jako je teško posvetiti pjesmu jednoj osobi, ali obitelj je najvažnija...'

 

Komentara 15

VE
Verwoerd
20:35 26.02.2024.

Razočarao me Lovren. Kakva je to riječ "ubjedili"? Valjda se kaže "uvjerili". Svaki dan u javnom prostoru sve je više srbizama i to u zadnje vrijeme od osoba, stranaka i općenito mjesta odakle bi to zadnje očekivao.

DU
Deleted user
11:37 26.02.2024.

Ne slušam ni cajku ni narodnjake ni ovakvo nešto !

DI
dinod
09:20 27.02.2024.

šta se ti lasagna imaš pravdati ovom cajkašu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije