Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Dore

Pogledajte kako je Severina čestitala Baby Lasagni: 'Navijali smo za vas cijelo vrijeme'

Foto: Instagram screenshot
1/38
26.02.2024.
u 09:27

Baby Lasagna pobijedio je na ovogodišnjoj Dori gdje je osvojio više od 50 posto svih glasova publike. U svibnju će predstavljati Hrvatsku na 68. izboru za pjesmu Eurovizije. Nakon proglašenja pobjede, čestitala mu je i Severina.

Baby Lasagna (29) pobijedio je na ovogodišnjoj Dori gdje je dobio najviše glasova i žirija i publike, to jest ukupno 321 bod. Oduševio je sve pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" i upečatljivim nastupom u finalu Dore. Nakon pobjede, mladom glazbeniku čestitala je i Severina koja se pojavila s Letom 3 na pozornici tijekom nastupa s pjesmom "Babaroga". 

- Severina, veliki fan, čast mi je - rekao je glazbenik kada je ugledao Severinu i pružio joj ruku. - Dušo, divan si. Sve ti želim, i sreće i svega... Navijali smo za vas cijelo vrijeme - odgovorila je Severina. Glazbeniku je pružila podršku i na svom Instagramu gdje je napisala: - Volimo našu talentiranu djecu. 

Baby Lasagna pravim imenom Marko Purišić slovio je kao favorit ovogodišnjeg hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, a nakon proglašenja u šoku je rekao: - Hvala! Hvala svima što ste glasovali. Ja sam uvijek išao sa stavom nije gotovo dok je gotovo. Tek je gotovo kad je gotovo, nisam uopće razmišljao o pobjedi. Ne znam hoću li moći večeras zaspati. Samo mi je bilo uvijek važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati da sam dao sve od sebe.

VEZANI ČLANCI:

- Mislim, ne volim to toliko, svega ovoga što se događa nisam najveći fan, ali u redu i to ću odraditi onako hrabro zbog ljudi koji su glasali, vjerovali u mene i molili za mene - rekao je pjevač na početku press konferencije nakon natjecanja. - Nisam vjerovao, nisam još razumio kako funkcionira glasovanje. Ali sam sam sebe uvjeravao da nije gotovo dok ne čuješ to ime "Baby Lasagna", nije gotovo - dodao je pobjednik Dore. Pitao je dečke iz Leta 3 za savjet kako je njima bilo, a oni su mu rekli da je bilo borbeno.

GALERIJA: Pogledajte kako je izgledao ludi party nakon Dore na koji su Let 3 odveli Severinu

1/24

Odmah nakon proglašenja pobjede, Hrvatska je, prema eurovizijskim kladionicama, drugi favorit za osvajanje Eurosonga. Do jučer je na drugom mjestu bila susjedna Italija koju će predstavljati Angelina Mango s pjesmom "La Noia". Oduševljenje odabranim predstavnikom Hrvatske nije krila ni "mama Dore" Ksenija Urličić: - Imamo velike šanse za prvih pet, a možda i za pobjedu - istaknula je. 

Nisu svi oduševljeni Baby Lasagnom i njegovom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". Jučer nakon što je proglašen pobjednikom na ovogodišnjoj Dori, obratio se i bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i na svom Instagram profilu napisao: - Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj - stoji u Instagram Storyju ovog nogometaša.

VIDEO: Baby Lasagna u suzama: 'Jako je teško posvetiti pjesmu jednoj osobi, ali obitelj je najvažnija...'

Komentara 3

BU
burza
17:23 26.02.2024.

5 clanaka o njoj koda je ona pobjedila

Avatar Moodleen
Moodleen
14:55 26.02.2024.

Oprostite, ne zanima nas severina.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:10 26.02.2024.

Ne razumijem zašto se Severina nije takmičila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije