Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenule raspravu

Heidi Klum i njezina kći (18) snimile kampanju u seksi donjem rublju pa izazvale burne reakcije: 'Ovo je ljigavo'

Foto: Instagram
1/12
14.10.2022.
u 13:30

Dio obožavatelja oduševljen je ovom suradnjom, dok drugi ne odobravaju ovakve fotografije pa su uputili lavinu kritika slavnoj manekenki. Svoje mišljenje iznijeli su i popularni časopisi. People je tako napisao kako ''majka i kći nastavljaju dominirati modnom industrijom'', dok je najdalje otišao Daily Mail.

Njemačka manekenka Heidi Klum (49) i njezina kći Leni (18) snimile su zajedničku kampanju za talijanski brend donjeg rublja Intimissimi.

Dio obožavatelja oduševljen je ovom suradnjom, dok drugi ne odobravaju ovakve fotografije pa su uputili lavinu kritika slavnoj manekenki. Svoje mišljenje iznijeli su i popularni časopisi. People je tako napisao kako ''majka i kći nastavljaju dominirati modnom industrijom'', dok je najdalje otišao Daily Mail čija je novinarka napisala kako reklama u kojoj Heidi i Leni skakuću u donjem rublju, pune samopouzdanja i bliske smatra incestuoznom.

-Ne biste to baš nazvali majčinskom ljubavlju. Kao još jedan dokaz da modni svijet nema granica, Heidi Klum pozirala je u nizu soft-core slika sa svojom kćeri tinejdžericom Leni ljubeći se s njom u jednom kadru, trljajući se grudnjak o grudnjak u drugom- stoji u tekstu Daily Maila.

-Tko je mislio da je dobra ideja da majka i kći zajedno poziraju u grudnjacima, gaćicama i štiklama? To je tako ljigavo. Što god to bilo- fuj- dodala je autorica teksta.

Heidi se pak zahvalila suradnicima na novom projektu, a video je podijelila na društvenim mrežama.

-Hvala što ste učinili da se jedan cijeli dan osjećamo pune samopouzdanja- napisala je Klum te poručila da je bitno da žene slave jedna drugu te kako lijepo donje rublje žene može učiniti prekrasnim i sretnim.

Leni je Heidina kći koju je dobila u vezi s Flavijem Briatoreom, a Seal je kada se vjenčao s Heidi posvojio Leni i u njezinim službenim papirima je upisan kao njezin otac. Leni je krenula majčinim stopama pa je ove godine plijenila pažnju na reviji Dolce&Gabbane nakon što je debitirala na Tjednu mode u Berlinu. Također, snimila je i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a ne skriva kako joj je majka najveća podrška.

VIDEO Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije