Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u srpskoj verziji najslabije karike

Građevinskog radnika suigrači namjerno izbacili iz kviza: 'Pretpostavio sam to, osjećaj je odvratan'

Foto: Twitter screenshot
1/6
13.04.2023.
u 08:29

Vladimir Krnač, građevinski radnik bez stalnog zaposlenja iz Bačkog Petrovca, natjecatelj je kojeg su suigrači izbacili pred finale, a da nisu imali pravog razloga za to. Vladimir nije ponudio nijedan netočan odgovor te je točno odgovorio na 22 uzastopna pitanja. Ovim potezom šokirali su voditelja, a o svemu se sada oglasio i natjecatelj.

Na srpskoj televiziji još se prikazuje kviz 'Najslabija karika', a vodi ga glumac Nikola Kojo. Ovaj kviz, čini se, je izrazito gledan, a situacija iz jedne od proteklih emisija posebno je naljutila gledatelje. Naime, u kvizu se natjecao Vladimir Krnač, građevinski radnik bez stalnog zaposlenja iz Bačkog Petrovca kojeg su suigrači izbacili pred finale, a da nisu imali pravog razloga za to. 

Vladimir nije ponudio nijedan netočan odgovor te je točno odgovorio na 22 uzastopna pitanja. Imao je najbolji rezultat od svih natjecatelja, no suigrači Miljan i Jugoslav su ga izbacili iz igre.

- U principu, igra je takva, dio taktike, ovo je kviz u kome je taktika jedan od osnovnih dijelova - rekao je Jugoslav. Voditelj ga je potom pitao je li mu neugodno, no natjecatelj je rekao da nije. Kojo je bio iznenađen ovim ishodom te se obratio i Vladimiru. 

- Nijedan netočan odgovor niste imali u večerašnjoj emisiji. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Sanjali ste da idete u Egipat poslije ovog kviza. S 22 točna odgovora i nijednim netočnim vi ste moralni pobjednik. Vi ste primjer mladim ljudima kako treba raditi i učiti - poručio je Vladimiru.

Sve su komentirali i gledatelji na društvenim mrežama, a brojne je ovaj razvoj događaja jako razljutio. "Ovo je sve što trebate znati o ljudima", "Izabrali su nečasnu pobjedu i pokazali da život jednostavno nije fer", "Ne cijeni se znanje, poštenje, osnovne ljudske vrijednosti. Cijeni se nemoral, zavist, novac...", "Ovdje je jedan čovjek i dvije gnjide", "Ovo je sramota", samo su neki od komentara na Twitteru.

Inače, tijekom predstavljanja Vladimir je istaknuo da bi osvojeni iznos želio potrošiti na putovanje u Egipat što mu je životna želja, a nakon njegovog ispadanja mnogi su na društvenim mrežama pisali kako žele skupiti novac za njegovo putovanje. Naposljetku mu je putovanje u Egipat poklonila Prva TV, srpska televizija na kojoj se emitira kviz.

Nakon svega javio se i Vladimir te kazao da je očekivao da će natjecatelji posegnuti za tom taktikom u cilju da ga pobjede.

- Pretpostavio sam da će se tako nešto dogoditi. Ne želim se hvaliti, ali vjerojatno bi izgubili od mene. Računao sam na to da će me izbaciti, to su pravila kviza, legitimno je. No, najviše mi je žao zbog 22 točna odgovora do predzadnjeg seta pitanja. Strašno me zanimalo mogu li završiti kviz bez netočnog odgovora. Osjećaj je odvratan - rekao je za srpski Blic te dodao da nije očekivao toliku podršku gledatelja te da ga je ona ugodno iznenadila. Najviše ga je ganulo, kaže, što su se ljudi ponudili da mu pronađu posao u kojem se neće morati mučiti.

- Osjećaj je lijep, ali zaista nema potrebe. Ovaj posao radim već 30 godina bez prestanka. Teško je, ali je zanimljivo. Kasno je za bilo kakav početak. Može se lijepo zaraditi, ali je teško i iscrpljujuće - ispričao je Krnač. Rekao je i da ga izbacivanje iz igre u Najslabijoj karici neće pokolebati i da će se ponovno prijaviti u kviz.

- Nije ovaj kviz moja avantura, sudjelovao sam i ranije, znam kako se gubi. To mi je neki hobi. Eto, dečko je zamuckivao, taktika, kaže. Nije taktika, sine moj. Ti ćeš to izgovoriti pred milijun ljudi, a gdje je obraz? Da je to kraj moje avanture u kvizovima - nije. Kviz je moja ljubav -  zaključio je.

VIDEO Duško Lokin otkrio da je prošle godine ostao bez supruge: 'Preminula je od korone, bila je zdrava'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije