Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN JURENEC

Procurile gole fotke Gospodina savršenog, objavljene u Cosmopolitanu

Goran Jurenec
Foto: Cosmopolitan
1/5
25.11.2018.
u 11:41

. Nakon košarkaške karijere Goran se počeo baviti modelingom, a prije šest godina snimio je i naslovnice za poznate magazine "Men's Health" i "Cosmopolitan", na kojima je potpuno gol.

Goran Jurenec (38) , RTL-ov "Gospodin Savršeni", trenutačno u novom reality showu bira savršenu djevojku između 19 kandidatkinja, a svaki dan o njemu saznajemo sve više zanimljivosti. Nakon košarkaške karijere Goran se počeo baviti modelingom, a prije šest godina snimio je i naslovnice za poznate magazine "Men's Health" i "Cosmopolitan", na kojima je potpuno gol. 

- Još dok sam bio student, na ulicama Berlina prilazili su mi agenti i ispitivali me bih li se bavio manekenstvom. Nije me to tad zanimalo, činilo mi se to kao ženski posao. Razmišljao sam što da radim poslije košarke i otišao u agenciju koja me je prva ‘otkrila’. Sjetili su me se i počeo sam raditi. Putovao sam i radio u Milanu, Miamiju, Los Angelesu  - rekao je u razgovoru za Story.

 

Jurenec je u Los Angelesu pohađao i satove glume, a prije nekoliko godina već je dobio poziv jedne njemačke TV kuće da sudjeluje u showu "Neženja". Odbio je jer je taman prekinuo vezu, pa nije bio spreman. No, nakon nekoliko godina odazvao se pozivu Antonije Blaće i došao u RTL-ov show "Gospodin Savršeni". 

 – Kod žena tražim ono nešto, dušu, a ljubav života još nisam pronašao – otkrio je “gospodin savršeni” dodavši da mu je važan karakter osobe, podrška u svim aspektima života, iskrenost.

Pogledajte drugu emisiju trenerice Sanje Žuljević: 

Komentara 8

Avatar andro_livi
andro_livi
12:21 25.11.2018.

Covjek je gay, nece se cure puno usicarit od njega. Reality gospodin savrseni je samo fora i nikad se nece zaljubit niti ozenit nekom od cura. Trebali su mu ponuditi Ciganovica ili Bozu Vrecu.

DU
Deleted user
13:18 25.11.2018.

Procurile...hehehe, da da. Uvijek nekom nešt procuri...treba uzet Urosal 😂😂😂

AT
atomica
12:27 25.11.2018.

Pa tko je tog bezveznjaka uopce proglasio gospodinom savrsenim heheheheh koja budalastina ali sta je interesantno to prolazi hehehehehehe vrhunac licemjerstva hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije